2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci vystříleli tři body


Branky


0

Rapid v desíti podlehl Chotíkovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby jak má být

Osudí přiřklo devátému kolu i jedno zajímavé derby - Chotíkov proti plzeňskému Rapidu. Domácí tým se na utkání sešel v plném počtu, a trenér Nykles tak mohl řešit příjemné starosti se skládáním základní sestavy. Do té se nakonec vešli i dva mladičtí sedmnáctiletí dorostenci, Zajíček a Buchta, kteří se v konečném zúčtování stali klíčovými postavami celého střetnutí.

 

Chotíkov na svého soupeře vletěl jako velká voda a jejich rychlé kombinace, kdy míč putoval z kopačky na kopačku, dělaly soupeřově obraně velké problémy. Ty vyvrcholily ve třinácté minutě, kdy si Zajíček naběhl do vápna a po zpětné přihrávce přímo na nohu napálil míč do odkryté branky. Vedení ovšem netrvalo dlouho, osm minut nato se po domácím nedůrazu dostal k balónu Klekner a kulatý nesmysl skončil za zády překvapeného Bejdáka.

 

Od té chvíle se obraz hry změnil a na hřišti se odehrávala spíše bitva, než fotbal. Ani jeden ze soupeřů tomu druhému nedaroval jediný drn na trávníku zadarmo a výsledkem bylo také několik žlutých karet.

Rozhodnutí v závěru

Na to po hodině hry doplatil hostující Žák, který po druhém napomenutí putoval do sprch a Rapid dohrával v desíti. Toho se domácí snažili využít a několik šancí volalo po kýžené brance. Nejblíže byla nejspíše dvojice Matas - Lopata, ale ani jeden z dvojice sniperů nedokázal využít svých zkušeností a gólman Beke držel rapidské šance na bodový zisk stále nad vodou.

 

Až najednou, 85. minuta. Po jedné ze standardních situací se míč tak dlouho odrážel ve vápně, až k němu přiběhl mladík Buchta a nekompromisně propálil houštinu těl. Euforie vypukla naplno a tři body z nervydrásajícího derby zůstaly v Chotíkově.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Snad poprvé se nám sešla plná sestava, chtěli jsme určitě vyhrát a do utkání jsme vstoupili dobře, hráli jsme rychle, kombinačně, opravdu se mi to líbilo. Dali jsme rychlou a krásnou první branku, ovšem soupeř smolně vyrovnal. Od té chvíle to byl spíš boj a fotbalové to moc nebylo. Vítězná branka nakonec přišla až pět minut před koncem."




Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - P. Zajíček [-] (90. J. Fakan [-] ) , M. Prais [-] , J. Pechler [-] (87. M. Míka [-] ) , M. Matas [-] (89. K. Schleis [-] ) , D. Míka [-] , M. Lopata [-] (90. J. Bříza [-] ) , P. Kučera [-] , J. Končal [-] (81. K. Rozboud [-] ) , J. Kluska ml. [-] , T. Buchta [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - J. Harmady [-] , T. Keckstein [-] (87. D. Tarhaj [-] ) , D. Matějka [-] (70. M. Gesl [-] ) , V. Žák [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , T. Do [-] , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 29. J. Pechler , 72. M. Prais , 77. M. Matas - 29. V. Žák , 55. D. Matějka , 66. P. Beke , 75. J. Šindelář . ČK: 62. V. Žák .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.