3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bezbodová série u konce, Žihle pokořila Rozvadov


Branky


0

Dlouhých pět kol Žihle nepřičuchla k bodovému odéru. Vysvobození přišlo až v 9. kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černá šňůra

Nula bodů, skóre 2:25. Tato děsivá statistika strašila žihelské trenéry při pohledu na výsledky posledních pěti utkání. Nutno dodat, že se v nich nováček soutěže potkal například s ex-divizními, resp. ex-ČFL týmy, jako je Tachov, Rokycany či Sušice. Střetnutí s Rozvadovem, který rovněž není v optimální pohodě, byl tedy ideální příležitostí odrazit se k lepším zítřkům.

 

A to se také povedlo. K bodovému zisku domácí tým nasměrovala již 25. minuty, ve které Rázek posunul na Brože, jehož prudký centr do vápna z jedničky uklidil pod břevno probuzený kanonýr Masopust. Tentýž hráč mohl vedení ještě navýšit, ovšem proti byl pohotový zákrok gólmana Rychny.

 

Krásné branky

Hned zkraje druhého dějiství přišla také druhá branka domácího mančaftu. Aktéři první branky si své role prohodili a tentokrát nahrávající Masopust našel před brankou nabíhajícího Brože, který se tváří v tvář Rychnovi nemýlil.

 

Jiskru naděje hostům vykřesal pohotovou ranou Štverák, který si rychle zpracoval míč po nedorozumění soupeřovi obrany a přesnou střelou poslal Bláhu na párek. Domácí si ovšem brzy vzali své dvoubrankové vedení zpět. Mladíček Půta se s míčem protáhl až k vápnu, kde si narazil s Brožem, jenž mu vrátil míč, který se o pár okamžiků později třepotal v rozvadovské síti a výsledek 1:3 byl na světě!



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí domácích: "Už bylo načase opět bodovat. Po těžkých soupeřích, kteří jsou někde jinde svou kvalitou, přišel Rozvadov, proti kterému jsme vstřelili tři krásné branky a máme konečně tři body."




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - M. Romanovskyy [-] , J. Masopust [-] (88. V. Fink [-] ) , J. Brož [-] (85. V. Churavý [-] ) , L. Rázek [-] , M. Kaľata [-] , T. Krofta [-] , S. Peterka [-] (69. R. Otcovský [-] ) , F. Půta [-] , T. Rambousek [-] , O. Čapek [-]

TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - J. Kopáček [-] (71. L. Milan [-] ) , J. Horáček [-] , P. Roháč [-] , J. Žemlička [-] , P. Hána [-] (57. M. Havlas [-] ) , J. Křehlík [-] , J. Viterna [-] , T. Štverák [-] , F. Janda [-] , M. Bronec [-]

ŽK: 40. F. Půta - 81. M. Havlas .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Mazanec Marek - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.