0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov loupil ve Vejprnicích


Branky


0

Favorit nezaváhal a odvezl si všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka

Tachovský mančaft zatím hraje v nejvyšší krajské soutěži svou vlastní labutí píseň a jinak tomu nebylo ani ve Vejprnicích. Domácí přitom nezačali vůbec špatně, nebojácnou hrou dělali soupeři problémy, který si ovšem se všemi vysokými centry do vápna poradil na jedničku a naopak, zkraje první půle hned udeřili. Lukáš Bydžovský vystihl domácí rozehrávku před vejprnickým vápnem, vyzval Patrika Vyletu, a ten už si s nabídnutou příležitostí poradil suverénně a uklidil míč k tyči Vavríkovy branky.

 

Do poločasu mohl vedení Rokycan navýšit po pěkné kombinaci Habart, ale jeho střela neměla potřebné parametry, a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro hosty.

Pojistka v závěru

Ani domácí tým nebyl úplně bezzubý, veškeré jeho šance ovšem většinou hatily nepřesnosti v předfinální fázy, kde byl hlavní rozdíl mezi oběma týmy. Jediné příležitosti Slávistů se tak rodily po standardních situacích, většinu z nich ovšem urostlá stoperská dvojice Knakal - Tušl odskákala, se zbytkem si v trmě vrmě poradili domácí hráči mizerně.

 

Jednobrankové manko ovšem stále znamenalo jisté šance na bodový zisk, ty ovšem vzaly za své deset minut před koncem, kdy se k balónu u vápna chopil střídající buldok Čížek, který ukázal, že góly dávat nezapomněl a svou trefou poslal Vejprnice definitivně do kolen.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Tachov je pro mě jasný favorit celé soutěže, ale jsem strašně za tento zápas rád. Ukázal nám, že máme svou úroveň a i když jsme si žádnou extra velkou šanci nevypracovali, tak si myslím, že jsme soupeře potrápili."




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - T. Lhotka [-] (87. L. Kuhajda [-] ) , K. Kýček [-] , L. Paul [-] , D. Svoboda [-] , P. Ženíšek [-] , T. Kristl [-] , P. Bárta [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] (68. R. Křen [-] ) , V. Puhlovský [-] (49. F. Heindl [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] , L. Tušl [-] , R. Blatnický [-] (88. D. Beneš [-] ) , P. Vyleta [-] , M. Skopový [-] (78. T. Landrgott [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-] (46. L. Čížek [-] )

ŽK: 33. D. Svoboda , 34. T. Lhotka - 60. M. Šácha , 68. M. Knakal , 74. L. Čížek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMEK František - KŘÍŽ Lukáš, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.