3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kristl sestřelil Stříbro


Branky


27. T. Kristl , 38. T. Kristl , 88. T. Kristl
0

Baníku se ve Vejprnicích nedařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z půlky

Hosté do utkání narukovali bez svého generála v podobě kapitána Hřebíka, který chytal bronz na egyptských plážích a jak říká jedno staré egyptské přísloví - "Z velblouda tým neuřidíš", kapitánskou pásku tak výjimečně oblékl Ondřej Pavlas.

 

Absence důležitého muže se projevila hned v prvním poločase, kdy se Vejprnice dostaly do dvougólového náskoku. Nejprve vyslal zpoza vápna Tomáš Kristl razantní střelu, kterou těsně před gólmanem Dostálem tečoval jeden z hostujících obránců do protipohybu a míč se třepotal v síti. Ještě zajímavější branku přinesla 37. minuta, kdy Kristl vybojoval míč na polovině hřiště, všiml si špatného postavení baníkovského brankáře a přesnou dalekonosnou střelou přeloboval Dostála, čímž zvýšil již na 2:0.

Hattrick Tomáše Kristla

Stříbro se ve druhé půli snažilo, ovšem jakoby si Radek Hřebík do kufru přibalil střeleckou mušku, která tentokrát hostům chyběla. Rozruch způsobila trma vrma před gólmanem Vavríkem po jedné ze standardních situací, která ovšem brankou neskončila. Podobný osud měla chvíli nato střela Tomáše Bůžka, kterou slávistická obrana zblokovala.

Třetí branku mohl po hodině hry přidat Tomáš Lhotka, ale ve vyložené šanci netrefil. Baník tak stále držel v rukách teoretickou šanci na bodový zisk, kterou ovšem několika skvělými zákroky postupně snižoval skvělý Vavrík v brance Vejprnic.

V samotném závěru využil otevřené hostující obrany, která v tu chvíli spoléhala již jen na tři muže, Tomáš Kristl, který zkompletoval hattrick a poslal baníkovské hráče domů s nepořízenou.

Zvlášť smutný odcházel z tohoto utkání hostující Tomáš Mráček, který si ani v neděli nespravil chuť po sobotní hokejbalovém výprasku 0:5 a celkové víkendové skóre 0:8 ho zajisté hodně mrzelo.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "My jsme měli dobrý vstup do zápasu, byli jsme fotbalovější a šli jsme do vedení tečovanou střelou. Přidali jsme ještě další dvě branky, soupeře jsme do žádných tutovek nepouštěli, ale i tak, nebyl to výkon úplně dle mého gusta."

TJ Baník Stříbro
Jakub Eliáš, hráč hostů: "Bylo to vyrovnané utkání, nám se ovšem lepila smůla na paty. První gól jsme si dali sami, druhý jsme soupeři také darovali. My ovšem kdybychom dneska hráli do půlnoci, tak branku asi nedáme. Pro nás to byl zápas blbec."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - T. Lhotka [-] , L. Paul [-] , T. Kristl [-] (89. F. Heindl [-] ) , D. Svoboda [-] , R. Křen [-] (46. P. Davídek [-] ) , D. Křen [-] , P. Bárta [-] (76. K. Kýček [-] ) , Š. Havránek [-] , P. Ženíšek [-] , V. Puhlovský [-]

TJ Baník Stříbro
Č. Dostál [-] - A. Šimek [-] , A. Kohut [-] (46. J. Korynta [-] ) , L. Pleško [-] (83. K. Blažek [-] ) , J. Eliáš [-] (72. T. Mráček [-] ) , P. Demjan [-] , T. Bůžek [-] , D. Tůma [-] , O. Pavlas [-] , R. Dyk [-] , L. Zaoral [-]

ŽK: 56. P. Ženíšek - 63. D. Tůma , 75. L. Pleško , 75. P. Demjan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Koura Radim - MAZÁN Jan, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.