T. Lomoz 41.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice drží gólový půst


Branky


41. T. Lomoz
0

Střelecky to sušickým hráčům nevyšlo ani v Bříze, odkud odjíždí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Do Břizy v rámci pátého kola zavítala exdivizní Sušice, a tak na domácího nováčka v soutěži nečekal vůbec lehký zápas. V brance se poprvé od svého příchodu představil expřeštický Schimmer, který se musel předvést již ve třetí minutě, kdy reflexivně vyrazil nebezpečnou hlavičku z rohového kopu. Na druhé straně se pěknou akcí prezentovala dvojice Lavička - Chocholatý, ale na teč druhého jmenovaného Gill zareagoval dobře. Další kvalitní zákrok předvedl zkušený brankář po půlhodině hry, kdy vyrazil nebezpečnou střelu Sedláka z volného přímého kopu.

 

První a v konečném zúčtování poslední branku mohli přihlížející diváci zaznamenat těsně před koncem poločasu, kdy Netáhlův centr do branky usměrnil hlavou Tomáš Lomoz a domácí lavička propukla v nadšení.

Gólmani bez chyby

I ve druhé půli se bylo na co dívat, ovšem míče létaly spíše mimo tři tyče. První vážnější ohrožení branky přinesla až 72. minuta a střela sušického Halase, se kterou si ovšem jistý Schimmer poradil na jedničku. Pár minut nato se mohla Bříza druhou brankou uklidnit, ale při klasické trmě vrmě v hostujícím vápně nedokázala trojice Janka - Chocholatý - Paukner donést míč do branky.

 

To se nepovedlo ani při další šanci Lomozovi, který si naběhl na přihrávku Pauknera, ale Gill si míč pod břevnem stihl najít včas. Závěrečný tlak hostů domácí hráči ubránili a především díky výbornému týmovému výkonu si připsali další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí domácích: "První poločas jsme byli lepším týmem a podařilo se nám skórovat. Druhý poločas už z naší strany byl o něco horší, ale kluci ukázali bojovnost a dovedli zápas do vítězného konce."




Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - L. Janka [-] , M. Paukner [-] , A. Lavička [-] , R. Šimice [-] - Z. Netáhlo [-] (84. J. Paukner [-] ) , T. Lomoz [-] , D. Sedlák [-] , J. Němeček [-] (65. M. Chocholatý [-] ) - M. Zavadil [-] (90. L. Kříž [-] ) , P. Chocholatý [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Skála [-] , J. Brabec [-] , O. Skrbek [-] , J. Čanecký [-] , T. Vichr [-] (54. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] , M. Halas [-] , M. Bachroň [-] , L. Kodýdek [-] , D. Vašák [-]

ŽK: 75. R. Šimice .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiška Pavel - MIFKOVÁ Hedvika, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.