3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 15:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Výtisk hattrickem sestřelil Rozvadov


Branky


0

V galapředstavení Petra Výtiska se proměnilo střetnutí Nýrska s Rozvadovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozvadov selhal v koncovce

Rozvadov na svého soupeře vlétl jako velká voda a předváděl pěkný kombinační fotbal na několik málo doteků, s čímž měli ze začátku hráči domácích jisté problémy. První šanci utkání si vypracoval zkušený Horáček, ale branku netrefil.

 

První branka pak přišla již v 17. minutě, ovšem na druhé straně, kdy Brož vysunul Rubáše, jehož střelu gólman Rychna vyrazil nad sebe a do odraženého míče vletěl Petr Výtisk a balón doslova donesl za brankovou čáru, čímž si tento kanonýr otevřel svůj gólový účet.

 

Poté zahrozili opět hosté, konkrétně Žemlička, kterého za obranu vysunul Milan, ale rozvadovského útočníka poté zastavil zdvižený praporek pomezního, který celou akci odvolal z důvodu ofsajdového postavení.

Dva brejky a vítězství 3:0

Příležitost na srovnání mohl hostům od hranic přisoudit sudí König, který ovšem na první pohled jasnou penaltu neodpískal a hrálo se dál. Nýrsko v tu chvíli bylo zatlačeno na svou vlastní polovinu a ze všech sil bránilo svůj hubený náskok. Nejblíže vyrovnání byl Rozvadov po nepřehledné situaci ve vápně, kdy jeden z nýrských hráčů odkopával balón do bezpečí takřka z brankové čáry.

 

Rozhodující okamžik přišel v 85. minutě. Rozvadovští ztratili míč na útočné polovině a při následné situaci tři na dva se to samostatného úniku dostal Petr Výtisk, udělal gólmanovi kličku a do prázdné branky poslal míč pod břevno.

 

Pojistka přišla o pár minut později, kdy Výtisk parádně u půlicí čáry uplách hostující obraně a pěknou střelou na bližší tyč zkompletoval svůj hattrick.

 

Když hosté podtrhli svou střeleckou nemohoucnost ke konci zápasu hlavičkou do břevna nýrské branky, bylo jasné, že z tohoto zápasu se odjede s nulou.

 



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, hráč domácích: "V prvním poločase to byl vyrovnaný zápas s minimem šancí, ve druhé půli už nás soupeř zatlačil, ale my jsme hrozili z rychlých brejků, které jsme ke konci utkání dokázali dvakrát proměnit."

TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér hostů: "Herně to z naší strany nebylo špatné, po většinu zápasu jsme byli lepším týmem, ale neproměnili jsme své šance. Naopak jsme vlastními chybami dovolili Nýrsku třikrát skórovat, a to rozhodlo."



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - D. Kotlan [-] , T. Rubáš [-] (83. J. Pavlík [-] ) , M. Brož [-] (90. M. Nehoda [-] ) , A. Antonovics [-] , T. György [-] , I. György [-] (85. M. Škvarenina [-] ) , L. Kajínek [-] , P. Výtisk [-] , T. Valenta [-] , M. Valenta [-]

TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - L. Milan [-] , J. Horáček [-] , J. Žemlička [-] (80. T. Hutta [-] ) , J. Viterna [-] , T. Štverák [-] , M. Slowik [-] , P. Roháč [-] , J. Kopáček [-] (73. X. Nguyen [-] ) , F. Janda [-] , M. Bronec [-]

ŽK: 71. T. Valenta - 35. J. Horáček , 36. M. Bronec , 80. J. Žemlička .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: König Michal - MAZANEC Marek, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.