2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice stále čekají na první výhru


Branky


0

Ani na druhý pokus to nevyšlo. Tentokrát se přemožitelem slávistického celku stal bojovný tým Lub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní rána otevřela skóre

Luby po překvapivé prohře v prvním kole na půdě nováčka z Břízy přivítaly na svém plácku tým trenéra Šámala z Vejprnic, který si dle slov svého lodivoda přijel pro nějaké body.

Tyto plány ovšem hostům narušila 16. minuta a parádní rána z kopačky lubského záložníka Čipery, který poslal kulatý nesmysl z pětaadvaceti metrů přesně do šibenice Vavríkovy branky, s čímž mladičký gólman nemohl nic dělat. 

Ke konci poločasu mohly Vejprnice vyrovnat, když se v několika šancích ocitl postupně Lhotka, Kristl a Paul, ale ani jeden jmenovaný si nepřišel na výtečného zkušeného gólmana Kalaše, který i ve svých děvetatřiceti letech dokazuje, že je klíčovým hráčem svého mužstva.

Výborný vstup do poločasu

Vejprnice ve druhé půly přeskupily řady a snažily se přinejmenším vyrovnat, ovšem špatné vyhodnocení situace v 50. minutě, kdy se ve vápně prosadil důrazný obránce Veselka a poslal míč za záda nešťastného Vavrika, byla v konečném zúčtování klíčová.

Hostům se sice v 64. minutě po trmě vrmě v pokutovém území, kdy si míč našel Tomáš Kristl a dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě, snížili, ovšem po zbytek zápasu museli čelit pevné obraně lubského mančaftu, která Vejprnickým nepovolila další výraznou šanci a společně se zbytkem týmu mohla slavit vybojované tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "My jsme výborně utkání začali, šli jsme do vedení, ale ke konci poločasu nás soupeř zmáčkl, naštěstí jsme to ustáli. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět výborně a díky kvalitní obranné hře ve zbytku utkání jsme vyhráli."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Z naší strany to herně nebylo tak špatné, ovšem ztroskotali jsme na proměňování šancí, kdy jsme především v první půli měli nějakou branku vstřelit. Nakonec ovšem tři body bere soupeř. Neříkám že zaslouženě, ale spíše byl tentokrát šťastnějším týmem."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - A. Čížek [-] , K. Veselka [-] , M. Lavička [-] , M. Vejskal [-] - F. Sýkora [-] (71. M. Havlovic [-] ) , P. Čipera [-] , J. Voráč [-] (90. T. Bureš [-] ) - V. Koželuh [-] , D. Raišl [-] (76. P. Kvítek [-] ) , J. Cole [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - P. Bárta [-] (63. R. Křen [-] ) , T. Lhotka [-] , D. Křen [-] , D. Svoboda [-] , T. Kristl [-] , P. Davídek [-] , K. Kýček [-] (73. F. Heindl [-] ) , P. Ženíšek [-] , L. Rada [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: 63. A. Čížek , 69. J. Voráč , 90. V. Koželuh - 67. R. Křen .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šálková Helena - RUBÁŠ Jaroslav, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.