3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 10:15

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany doma nedopustily překvapení


Branky


0

I v deseti hráčích se favoritovi podařilo vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček kousal

Horní Bříza povzbuzena třemi body z prvního kola proti Lubům nastoupila bez bázně a hany i proti favoritovi celé soutěže z Rokycan, který nováčka v první fázi možná lehce podcenil a utkání získalo velký náboj.

První velké šance se diváci dočkali ve 21. minutě, kdy Bříza zahrávala po špatném úsudku sudích rohový kop, na jehož centr si naběhl Radek Šimici a rozvlinil síť za bezmocně vypadajícím Špirochem.

Inkasovaný gól domácí hráče očividně nakopl a ještě do konce poločasu se dočkali srovnání stavu, když se po centru z levé strany prosadil Aubrecht a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Favorit si výhru pohlídal

Poločasové promluva v kabině na rokycanské hráče očividně zafungovala, když se z kraje druhé půle objevil z míčem u nohy na hranici vápna Trojanec a svým typickým způsobem poslal svůj mančaft do hubeného vedení. 

Hozeným klackem pod nohy poté bylo přísné vyloučení kapitána Hereita, který po nevinně vypadajícím souboji ve středu hřiště uviděl od rozhodčího Petrželky druhou žlutou kartu a utkání pro něj předčasně skončilo.

Hosté si poté vybrali i notnou dávku smůly, když místo rozvlnění sítě pouze rozezvučeli tyč, a dali tak šanci na odpověď svému soupeři, který z rychlého brejku zvýšil na konečných 3:1 zásluhou středopolaře Černého.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Karel Vileta, hráč domácích: "Zápas proti Horní Bříze nebyl vůbec jednoduchý jak jsme čekali a od první minuty bylo ze soupeřova hráčů cítit odhodlání ukořistit alespoň jeden bod. Nakonec jsme si i v deseti nechali tři body doma my i přes některé nepřesné výroky rozhodčího."




Sestavy


FC Rokycany
M. Špiroch [-] - J. Ječmen [-] , M. Debellis [-] , J. Vaščák [-] , J. Procházka [-] - J. Hereit [-] , K. Vileta [-] (91. O. Varga [-] ) , J. Kořínek [-] (81. M. Ineman [-] ) , M. Černý [-] - M. Trojanec [-] , P. Aubrecht [-] (18. V. Kopečný [-] )

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - V. Zavadil [-] , S. Rous [-] , R. Šimice [-] (63. J. Sedlecký [-] ) , L. Janka [-] , M. Paukner [-] , A. Lavička [-] - D. Sedlák [-] (63. J. Němeček [-] ) , J. Kraček [-] (84. P. Filip [-] ) - M. Zavadil [-] (73. M. Zedník [-] ) , P. Chocholatý [-] (82. M. Chocholatý [-] )

ŽK: 65. J. Kořínek , 66. J. Hereit , 89. M. Černý - 85. A. Lavička . ČK: 72. J. Hereit .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Petrželka František - BÍNA Roman, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.