2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřelmov otočil zápas s Malínem


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 V prvním poločase byl k vidění fotbal, který dlouho připomínal šachovou partii. Postřelmov se břed branku dostal díky centrům, ale nebezpečné situace k vidění téměř nebyly. V nadějné pozici byli postřelmovští hráči 2x, ale jejich koncovka byla žalostná. Malín složitě a zdlouhavě kombinoval a dopředu se příliš nehnal. Trpělivě čekal a do vedení se dostal díky standartce, kterou zahrál Krušinský, Dolínek sice míč ideálně netrefil, ale v následném závaru v malém vápně Postřelmova se nejlépe orientoval Vařeka, který patičkou otevřel malínský gólový účet. Hra se vyrovnala, Malín byl najednou živější a Postřelmov od další pohromy  - když v 37. minutě postupoval Vařeka sám na brankáře - zachránil jen důrazný zákrok postřelmovského obránce ve velkém vápně, po kterém se Vařeka i sám obránce ocitli na zemi. Rozhodčí faul nepískal a Vařeka do druhého poločasu z důvodu oteklého kotníku nemohl nastoupit. 

 

 Druhý poločas se Malín soustředil jen na obranu. Vázla kombinace, domácí byli neustále v tlaku, ale dát gól se jim dlouho nedařilo. Laščák v brance neměl mnoho příležitostí ukázat svoje umění. Možnost rozhodnout zápas měl hostující Číž, který samostatný brejk na gólmana domácích neproměnil. O chvíli později se domácí brankář vyznamenal, když výborným zákrokem vyrazil přímý volný kop Plachého. S přibývajícím časem se na malínské straně objevily další hráčské problémy. Vyborně hrající Janda se lehce zranil a tato skutečnost se projevila jako podstatná pro výsledek zápasu. Ještě dříve než Janda opustil hřiště, obdrželi malínští hráči gól ze standartní situace. Hosté si nepohlídali náběh domácích hráčů, kteří konečně protrhli svoji střeleckou smůlu a v 73 minutě hlavou vyrovnal Jan Nimrichtr. Tlak a touha dát vítězný gól ze strany domácích byl evidentní. Malín jen bránil výsledek, který však neudržel. V 93 minutě po křídelní akci a přihrávce pod sebe střílí Vojtěch Vykydal vítězný gól domácích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Postřelmov
Radek Mičunda: Dnes jsme byli lepším týmem, měli jsme i více šancí. Malín byl lepší ve středu zálohy, hlavně první poločas. Měli jsme 2-3 tutové šance, které zůstaly neproměněny a poté jsme dostali gól po rohu. O poločase jsme vystřídali 2 hráče, soupeř pouze nakopával a i fyzicky jsme byli lepším mužstvem, což korunovalo gólem na 2:1.

TJ Sokol Nový Malín
Miloslav Hamala: Dnes vyhrálo mužstvo, které mělo bojovnějšího ducha, více toužilo po bodech a po většinu zápasu hrálo na vyšší rychlostní stupeň než my. Soupeř si všechny body zasloužil, nás může pouze mrzet, že jsme branku obdrželi až v nastavení a nemohli jsme se pokusit o změnu výsledku. Individuální výkony některých hráčů snad nelze slušně ohodnotit a náš týmový herní výkon ve druhém poločase byl katastrofální. Pozitivní je, že hůře hrát snad nemůžeme.



Sestavy


TJ Postřelmov
L. Roubalík [-] - K. Špička [-] , J. Picka [-] , P. Janků [-] , M. Dvořák [-] - M. Pospíšil [-] , S. Nimrichtr [-] (46. M. Jáně [-] ) , T. Melcher [-] , D. Šafář [-] - J. Nimrichtr [-] , T. Wiesner [-] (46. V. Vykydal [-] )

TJ Sokol Nový Malín
D. Laščák [-] - K. Dolinek [-] , J. Plachý [-] , J. Bauer [-] , M. Málko [-] - M. Gronych [-] , V. Vařeka [-] (46. P. Krivošej [-] ) , B. Paštěka [-] , J. Krušínský [-] , D. Janda [-] (78. L. Greif [-] ) - L. Číž [-]

Hráči zápasu: V. Vykydal , J. Nimrichtr - J. Plachý , D. Janda .
Místo: Postřelmov. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Nový Malín 14 42:25 26
2 TJ Sokol Štíty 14 38:22 26
3 FK Stomix Žulová 14 34:27 23
4 SK Řetězárna 14 27:21 23
5 Ruda n.M. 14 24:24 23
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Ondřej Dus 19
2 Marek Kocourek 14
3 Jakub Vavrač 11
4 Pavel Novák 11
5 Ladislav Slavík 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 37 40,7% 0
2 Radek Hruška 17 60,7% 0
3 Jiří Klik 12 42,9% 0
4 Radim Mudrik 12 42,9% 0
5 Venca Likeš 10 35,7% 0
Zobrazit celou tabulku