1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová po tuhém boji veze výhru ze Sehradic


Branky


0

Do Sehradic přijela v sobotu Mladcová a byla v utkání favoritem. Navíc řada hráčů Mladcové před časem v Sehradicích působila - brankář Kupka, stopeři Kraváček s Blažkem a útočník Bahulík dokonce vybojovali postup do vyšší soutěže. V první půli se hosté radovali jen jednou po trefě Bahulíka. Ve druhém dějství přidali hosté střelecky disponovaným Luďkem Lošťákem druhou branku. Domácí však o dvě minuty později kanonýrem Macíkem snížili na jednobrankový rozdíl, ale Mladcová potom už těsnou výhru i přes závěrečný nápor domácích uhájila až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

"Závěrečné utkání podzimu se odehrálo na velmi těžkém terénu a mělo šťastný konec pro náš tým. Opět jsme ale málem doplatili na hodně bezzubou koncovku a tentokrát můžeme za tři body děkovat Petru Kupkovi. Od začátku jsme byli fotbalovější, těžký terén ale nahrával bojovnosti a důrazu domácích. Hned ve 2. minutě lízla střela Ludi Lošťáka břevno, neujaly se ani hlavičky Ivoše Lošťáka v 15. min. a Michala Dlabače po rohovém kopu ve 26. min. Do vedení jsme se dostali až po půlhodině hry, kdy přesný centr Ludi Lošťáka našel hlavu Ladi Bahulíka. Ve 34. min. šla nad břevno střela Miry Lebánka, po následném odkopu a zaváhání naší obrany se dostali do stoprocentní šance domácí, ale Petr Kupka dokázal pokus sehradického útočníka nohou vyrazit na roh. V závěru první půle se naše převaha stupňovala, ale v největší šanci po vysunutí Kubou Beránkem mířil Luďa Lošťák vedle a tak do kabin se odcházelo za stavu 0:1", hodnotí duel mladcovští na svém webu.

Domácí ještě utkání patřičně zdramatizovali

"Ve druhém poločase se terén stále zhoršoval, což vyhovovalo nakopávaným míčům domácích a hra se více vyrovnala. V 59. min. byl po rohovém kopu na svém místě Petr Kupka, aktivitu domácích uťal v 62.min. Luďa Lošťák, když si pohrál s obráncem i gólmanem a přidal druhou branku. Skóre však dlouho nevydrželo, hráč domácích Macík vycvičil naši obranu u brankové čáry a snížil. Přesto jsme se mohli vyhnout nervóznímu konci utkání, to bychom ale museli proměňovat šance. Na prahu poslední čtvrthodiny neuspěli ani střídající David Vaněk ani rychlý Dan Kahaja, v 79. min. šla mimo i střela Ivoše Lošťáka. Během 81. min. neuspěli postupně Dan Kahaja tvrdou střelou, David Vaněk obvyklými kličkami, na gólmana domácích nevyzrál ani Luďa Lošťák. Pět minut před koncem pak málem přišlo vyrovnání, prudký míč do pokutového území trefil ruku Kuby Zapletala a kopala se penalta. Petr Kupka však korunoval svůj výkon perfektním skokem k pravé tyči a pokus domácího hráče vyrazil. V poslední minutě ještě nedal další tutovku Laďa Bahulík, ubránili jsme poslední centr a pak už byl naštěstí konec", hodnotí dramatickou druhou půli funkcionáři Mladcové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Pro oba týmy bylo sobotní utkání malým derby. Za Mladcovou vsoučasné době totiž nastupuje až osmero hráčů, kteří ještě v nedávné době brázdili trávníky v dresu Sehradic. I když byla hrací plocha pokryta hustým zeleným pažitem, tak vlivem vytrvalých a silných dešťů byla silně podmáčená. Ze začátku prvního poločasu měli míč více pod kontrolů hosté, ale domácí postupně jak hru tak držení míče vyrovnali. Hosté hrozili převážně průniky po pravé straně, ale naopak po centru z levé strany se prosadil Bahulík hlavou. Domácí naopak zaváhali a špatně řešili sólo průniky do obrany hostů. Ve druhém poločase Mladcová přidala branku, když skóroval Luděk Lošťák. Domácí však dokázali individuální akcí Macíka v šestnáctce snížit. Marek Macík brilantním sólem po brankové čářě vyškolil hostující stopéry a z blízka skóroval. Hosté se i nadále nebezpečně tlačili před domáí branku, ale všechny pokusy s vypětím všech sil domácí obrana za pomoci brankáře zneškodnila.Necelých deset minut před koncem hosté zahráli ve vápně rukou a sudí nařídil pokutový kop. Penalty se ujal domácí Sedláček, ale jeho střelu k tyči bravurně Kupka kryl. I přes veškerou. Závěr utkání ještě přinesl sérii zranění. Nejprve po tvrdém zákroku musel opustit hřiště s pohmožděným kotníkem domácí Vaculka a těsně před koncem ještě po hlavičkovém souboji domácí Mikel a hostující Zapletal s tržnými ranami na hlavě. I přes veškerou snahu domácích utkání skončilo vítězstvím hostů z Mladcové.

FK Mladcová
web Mladcové: Utkání se hrálo na těžkém terénu a nakonec jsme ho dovedli do vítězného konce, i když jsme si v závěru zápas zbytečně zkomplikovali, ale podržel nás brankář Kupka.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] , R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] , L. Hübler [-] , M. Macík [-] , J. Sedláček [-] , J. Vaculka [-] (73. T. Tomšů [-] ) , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - M. Blažek [-] , J. Beránek [-] (63. D. Vaněk [-] ) , M. Lebánek [-] (71. J. Zapletal [-] ) , L. Bahulík [-] , M. Kraváček [-] , T. Zetek [-] , L. Lošťák [-] , M. Dlabač [-] , D. Kahaja [-] , I. Lošťák [-]

Hráči zápasu: V. Minařík , M. Macík - L. Bahulík , P. Kupka .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - HEINZ Roman (N), VENENÝ ING. Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku