Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby na Veselé se stalo jasnou záležitostí domácích


Branky


0

Na Veselé byly o tomto víkendu hody a domácí fotbalisté chtěli tyto oslavy dopřát v derby se sousední Lípou i svým věrným fanouškům. Nakonec se jim to podařilo dokonale a hosty vyprovodili se sedmigólovým přídělem. Domácí o své výhře rozhodli de facto už po první půli, kterou vyhráli o tři branky. Hattrickem se v tomto duelu blýskl Roman Manďák. Lípa byla po celé utkání bezzubá směrem dopředu a děravá směrem dozadu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do půle dali tři branky

Před dnešním  utkáním jsme měli celou řadu nezodpovězených otazníků. Co udělá s týmem první porážka v soutěži? Jak se podaří  tým namotivovat na soupeře, který zatím podává nepřesvědčivé výkony a na hřištích soupeřů dal zatím jen  jeden gól v šesti utkáních? A hlavně, vydrží pěkné počasí až do soboty, aby se hrálo za relativně slušných podmínek ? Po 16 minutách hry zůstal pro dnešní zápas nezodpovězený jen jeden otazník. Kdy dosáhne  domácí Roman Manďák na hattrick. Roman Manďák měl dnes svůj den a hostující obrana z něj byla bezradná. První dva góly v 7. a v 16. minutě dal sám, na třetí  v 39. minutě nahrál  Davidu Dlabajovi a po přestávce hned v 52. minutě svůj hattrick zkompletoval. Už v té 16. minutě nic nenasvědčovalo tomu, že by Lípa pro ně nepříznivý stav 0:2 byla schopna otočit. Domácí o své výhře rozhodli de facto už po první půli, kterou vyhráli o tři branky a do kabin odcházeli nadmíru spokojeni.

 

Brankostroj pokračoval i po přestávce, diváci viděli nakonec 7 branek

Domácí rychlé vedení uklidnilo a i po dalších sedmdesát minut předváděli svou hru, až se skóre zastavilo v 80. minutě na stavu 7:0. Přitom řadu pěkných akcí domácí ještě nedotáhli do gólového konce. Po brance volala zejména dalekonosná střela Tomáše Divokého v 65. minutě, která skončila na břevně a nabídnutou dorážku Veselá nevyužila. U brankové čáry si pohrál Roman Manďák s obranou i brankařem, zakončení se ale nepovedlo. V dalším ataku  pronikl  do vápna opět  Roman Manďák a místo lobu zvolil přihrávku na dobře postaveného Jana Žaludka. Ten zakončení z první nezvládl.  Oku lahodil i průnik do vápna přes půl hřiště stopera Martina Odstrčilíka.  Chtěl si ještě vylepšit pozici pro střelu, ale manévr již ne vlastní vinou nedokončil. Bylo to za stavu 4:0, tak už to nikdo neřešil, zda to pentle byla či nebyla. Ani rozhodčí Ondřej Rybka, který byl díky jednoznačnému průběhu utkání téměř bez práce.  Lípa byla po celé utkání bezzubá směrem dopředu a děravá směrem dozadu. Zatím letos, asi nejen podle výsledku, nejslabší soupeř ve  skupině. Údajně nepřijeli kompletní. Ale to v tomto stádiu soutěže myslím není nikdo. Pracovní směny, studenti, zranění, nemoci. S tím se zákonitě potýkají všechny týmy.

 

Zápas nás svým průběhem i výsledkem příjemně naladil na poslední venkovní utkání podzimu, kdy zajíždíme na pro naše hráče místo neznámé, na malé hřiště na Březnici. S Březnicí jsme se v soutěžích za celou dobu jejich 13leté existence vždy míjeli, takže bude to naše historicky první vzájemné utkání (v kategorii dospělých). Věříme, že úspěšné. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Na Veselé byly o tomto víkendu hody, takže jsem rád, že jsme i fotbalem přispěli k pohodové hodové náladě. Zápas to byl jednoznačný, v podstatě není co řešit a co hodnotit. Vyzvednout bych chtěl ale výkon Romana Manďáka, jehož rychlé branky v první čtvrthodině daly jednoznačný ráz pak celému utkání. Děkuji všem hráčům, že se nenechali ukolébat náskokem a předváděli pěkný fotbal plný šancí po celých 90 minut. Prostě tentokrát si zápas užívali.

Lípa
Adam Simerský, hráč:



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - V. Štěpánek [-] , T. Pavel [-] (59. J. Žaludek [-] ) , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , R. Manďák [-] , M. Šumšal [-] , M. Odstrčilík [-] (77. R. Soukup [-] ) , M. Bodlák [-] (46. T. Divoký [-] ) , J. Červenka [-] , T. Dujka [-]

Lípa
M. Vala [-] - R. Václavík [-] , J. Spáčil [-] , O. Krajča [-] , D. Víšek [-] , P. Křižka [-] (17. M. Slováček [-] ) , M. Slovák [-] (77. D. Špendlík [-] ) , J. Šuba [-] , P. Kořének [-] , R. Dobízl [-] , J. Horáček [-]

ŽK: 34. R. Václavík .
Hráči zápasu: D. Dlabaja , R. Manďák - P. Kořének .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - BÖHM Martin, DOBIÁŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku