Hulínská Admira zdolala Sehradice až v penaltové loterii


Branky


0

Do Hulína přijely ve slunečném nedělním odpoledni Sehradice, které se chtěly revanšovat za zbytečnou poslední domácí prohru s nováčkem z Březnice. Navíc hosté dokázali v předchozím venkovním duelu vyhrát v Lípě, což mohlo být pro domácí trenéry varováním. Domácí Admira byla také v tomto utkání favoritem a v první půli svoji roli splnila do puntíku, když vedla o dvě branky. Hostím však vyšel nástup do druhého poločasu, když během deseti minut dokázali srovnat. V penaltové loterii se více dařilo domácím hráčům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

V Hulíně se představily Sehradice, které ještě v uplynulé sezoně hrály o třídu výše, ale hned po roce následoval jejich sestup a také velká obměna stávajícího kádru. Z toho pramenily i úvodní výsledky v 1. B třídě. Sehradice ale přeci jen konsolidovaly svoji sestavu a daří se jim především na hřištích soupeřů. Domácí Admira po nepříliš oslnivém vstupu do sezony následně zlepšila svoje výkony a odměnou jí bylo něklik výher a Hanáci si věřili i na Sehradice. V první půli Admira potvrzovala do puntíku roli papírového favorita. Po dvaceti minutách ji poslal do vedení nejlepší střelec soutěže Aleš Tabara. Hosté byli v prvním dějství neškodní a do útočení se příliš nehrnuli. V závěru prvního poločasu inkasovali hráči z Luhačovicka druhou branku, znovu po chybě v obranné činnosti. Do kabin tak odcházeli mnohem spokojenější hráči Hulína, kteří si již možná mysleli, že mají tříbodovou výhru v kapse.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

První poločas byl jesně v režii domácího celku, který si vypracoval velmi slibný dvoubrankový náskok a hulínští fotbalisté si vypracovali i další šance. Hosté se v prvním dějství zaměřili spíše na bránění a do rychlých kontrů se příliš nepouštěli. "Celý první poločas jsme odehráli špatně. A po vlastních chybách jsme zaslouženě prohrávali dva nula. Do druhého poločasu jsme vletěli jako vyměnění a během deseti minut se nám podařilo srovnat. Následně jsme si vytvořili ještě několik šancí, ale domácí náš tlak ustáli. Poté měli domácí nějaké šance, ale poslední tutovku jsme měli v utkání my. Nakonec remízu se silným protivníkem bereme všemi deseti a napravili jsme nepovedené utkání doma s Březnicí. V penaltách se přiklonilo štěstí více na stranu domácích", hodnotí povedený duel v Hulíně sekretář sehradického klubu Roman Heinz.

 

 

 

 

 

 

 

Video z utkání najdete zde:

 

https://www.youtube.com/watch?v=3hJQ093Psy8&feature=player_embedded

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí hráči Admiry



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Zatím se k utkáním našeho týmu nevyjadřujeme.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, funkcionář: První poločas byl z naší strany špatný, do druhé půle jsme přišli jako vyměnění a rychle srovnali stav utkání. V penaltách stálo štěstí při domácím týmu.



Počet diváků: 58. Rozhodčí: VESELÝ Michal - RYBKA Ondřej, MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku