Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecký Moravan v závěru rozhodl o výhře nad rezervou Slavičína


Branky


0

Do Kostelce u Holešova přijela slavičínská rezerva, která v minulém kole přišla o svoji sérii utkání bez prohry, tu ukončila Mladcová. Domácí celek měl naopak výborný vstup do sezony, ale potom se nějakým způsobem zadrhl. Proti omlazené slavičínské rezervě chtěli ale Hanáci bodovat naplno a po půli vedli o jedinou branku. Valachům se podařilo v úvodu druhé půle vyrovnat, ale závěr patřil zkušenějšímu domácímu týmu, který dvěmi brankami rozhodl o konečném výsledku. Diváci ale viděli šest branek a domů odcházeli spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali branku do šatny

"K dalšímu mistrovskému utkání zajížděla rezerva Slavičína do Kostelce, který měl impozantní vstup do soutěže, když po 4. kole vedl, ale pak se jejich motor zasekl a v dalších čtyřech utkáních neuhráli ani bod. Vstup do utkání měli lepší hosté, když na velmi promáčeném terénu dobře kombinovali a vytvořili si územní převahu. Z první akce domácích však hned v 7. minutě po hrubé chybě slavičínské obrany trestal agilní Hradil. Hosté nezpanikařili a pokračovali v dobré kombinační hře. Vytvořili si řadu šancí, které však nedotáhli do konce, až ve 20. minutě po krásné přihrávce nejlepšího hráče hostí Martina Goni nekompromisně zavěsil Kalík a bylo srovnáno. Hra se vyrovnala a oba týmy si vytvořily několik příležitostí, kdy se na obou stranách skvěle vytáhli oba brankáři. Ve 43. minutě však hosté vyrobili opět nepochopitelnou hrubku v rozehrávce a opět trestal přesný Hradil, do šaten se tak šlo za stavu 2:1", hodnotí první dějství slavičínští funkcionáři.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Hosté provedli změny v sestavě a po důrazné promluvě vstoupili do druhé půle opět lépe a neustále se tlačili před branku domácích. Jejich snaha byla odměněna a v 55. minutě se hlavou prosadil Lukáš Šála a bylo 2:2. Hosté povolili a toho využili domácí, kteří převzali iniciativu a byli lepším týmem. Vytvořili si několik nebezpečných situací, ale mladý Kuja v bráně hostí vše zneškodnil. Pomalu se schylovalo k remíza, ale 15 minut před koncem Kuja neudržel nebezpečnou střelu domácích a pohotový Gerát vstřelil vítězný gól. Hosté otevřeli hru, ale přes veškerou snahu se jim nepodařilo překonat skvělého Nevřalu v domácí bráně. V samotném závěru domácí upravili skore Kovaldou na konečných 4:2, a tak domácí získali cenné tři body. ,,Od pátku se spekulovalo zda se bude, či nebude hrát z důvodu promáčeného hřiště. Nakonec rozhodčí terén uznal a zápas se odehrál na hodně podmáčeném terénu, který našemu týmu moc nevyhovoval. Přesto jsme směrem dopředu předvedli poměrně kvalitní výkon, ale větší produktivita a hlavně neskutečné chyby v našich obranných řadách nás stály body,“ zhodnotil zápas a burcuje do dalšího utkání trenér Jiří Váňa.

 

 

 

 

Fotogalerii z utkání najdete zde:

 

http://fotbal-slavicin.cz/dt_gallery/kostelec-u-holesova-podzim-17/

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Na těžkém terénu se odehrálo velice zajímavé utkání s dobrým koncem pro nás. Zápas měl náboj, padlo šest branek. V utkání jsme vždy šli do vedení, hostům se dvakrát podařilo vyrovnat. Nakonec jsme v závěru strhli vítězství na naši stranu. Pro nás jsou to velice důležité tři body.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Klukům nelze upřít snahu, ale to je málo. Je to již druhá porážka v řadě, a tak musíme v dalším kole doma zabrat proti lídru tabulky z Veselé a odčinit tak zbytečnou porážku z Kostelce u Holešova.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - L. Batoušek [-] (82. L. Odložilík [-] ) - M. Hradil [-] - - J. Hradil [-] , M. Gerát [-] , L. Kovalda [-] , M. Žůrek [-] , T. Marek [-] , R. Šimčík [-] , R. Zmeškal [-] , M. Třasoň [-]

FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - L. Šála [-] , M. Salajka [-] , M. Both [-] , T. Kalík [-] (62. M. Mikš [-] ) , D. Sochora [-] , M. Goňa [-] , J. Fojtů [-] (72. L. Zámečník [-] ) , R. Bureš [-] , F. Ondruš [-] , O. Floreš [-] (46. L. Šebák [-] )

Hráči zápasu: M. Gerát , M. Hradil - M. Salajka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kubíček Michal - BATOUŠEK Petr (N), TLUŠŤÁK Hynek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku