1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira vydolovala tři body v Přílukách


Branky


0

Na přílucké Cecilce se představila v nedělním deštivém odpoledni hulínská Admira, která v posledních duelech bodovala naplno. Domácí tým si přivezl dva body z Tečovic a na tento úspěch chtěl navázat i v souboji s Admirou. Na těžkém terénu šli v první půli do vedení hostující hráči, kdy se prosadil zkušený Zavadil. Domácí ve druhém dějství srovnali krok, ale po hodině hry rozhodl Kubo o exportu tří bodů do Hulína. Admira tak prodloužila svojí úspěšnou sérii, Příluky budou muset o body zabojovat v dalším utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Utkání mezi Přílukami a hulínskou Admirou začalo za drobného deště a podmáčený terén moc kvality nesliboval. Paradoxně to byla výhoda pro hosty, kteří domácí zatlačili a přehrávali je. Domácí nevěděli co mají hrát, míč odskakoval a nedařila se žádná přihrávka. Přesto si vypracovali několik šancí, ale gól z toho nepadnul. Nedůslednost domácích v obraně pak potrestal ve 32. minutě zkušený Zavadil, který prošel přes čtyři hráče jako nůž máslem a prostřelil domácího gólmana - hosté rázem vedli 0:1. Vzápětí měli šanci opět hosté, ale první střelu vychytal brankář Nečas a druhou obránce Machalíček. Do kabin tak odcházeli spokojenější hráči Hulína, kteří si dokázali s těžkým terénem lépe poradit a byli přesnější na míči. Domácí vyprodukovali hodně nepřesností a to byla voda na mlýn hostujícímu celku.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Po změně stran došlo ke změnám v domácí sestavě a hra domácích se o něco zlepšila. Vyrovnávací gól přišel již v 53. minutě, kdy Bittner po straně zavezl k šestnáctce hostí a prudkou přihrávku našel na druhé straně Machalíčka, který skóroval do prázdné branky a srovnal na 1:1. Uběhlo však pouze šest minut a za obranu domácích si naběhnul Kubo a po sólu skóroval na 1:2. Domácí sice reklamovali offside, ale gól byl sudími uznán. V závěrečném tlaku domácích měli šanci nejdříve hlavou Machalíček, ale střela šla nad bránu hostí. Následně pak Frolek napřáhnul z deseti metrů ke střele, ale mířil vedle. Hosté tak nakonec vedení 1:2 ubránili, i přes závěrečný nápor domácího týmu. Hulín tak prodlužuje svoji sérii a v tabulce stoupá vzhůru, do těch pozic, kam ho před sezonou fotbaloví odborníci pasovali.  Příluky budou muset o body zabojovat v dalším utkání, možná se týmu hraje lépe venku, kdy nemusí tvořit hru a může spoléhat na rychlé brejky.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Do zápasu jsme vstoupili neuvěřitelně špatně a po právu inkasovali. V druhém poločase jsme podali zlepšený výkon, ale neproměnili jsme nabídnuté šance a tak vyhrál soupeř. Musíme hrát příště úplně jinak, chceme-li nějaké body.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Zatím se k našim zápasům vyjadřovat nebudeme...



Sestavy


FK Příluky
J. Nečas [-] - J. Polanský [-] , D. Frolek [-] , M. Prokop [-] , V. Bittner [-] (82. V. Januš [-] ) , Z. Julina [-] , L. Adamík [-] , J. Kotík [-] (66. J. Dederle [-] ) , R. Machalíček [-] , L. Doležel [-] (33. M. Zahradnický [-] ) , P. Čelůstka [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Jurášek [-] , P. Nedbal [-] , J. Miklík [-] , M. Zavadil [-] - J. Kubo [-] (90. E. Němec [-] ) , Z. Prokop [-] , M. Karamon [-] , J. Šenkyřík [-] (89. M. Nedbal [-] ) - I. Csomor [-] , A. Tabara [-] -

ŽK: 72. M. Prokop .
Hráči zápasu: R. Machalíček - P. Nedbal , M. Zavadil , J. Kubo .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Katrňák Milan - ŠUTA Martin (N), JARKA Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku