4:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky dokázaly ve druhé půli otočit duel s Lužkovicemi


Branky


46. A. Podaný , 60. M. Bača , 75. P. Janča , 77. T. Burša - 10. M. Procházka , 12. Z. Polepil (p.) , 82. Z. Polepil
0

Na hřiště nováčka z Louk přijely Lužkovice, které v minulém kole nestačily v derby na Veselou. Také domácí tým prohrál v derby a to v nedalekých Malenovicích. Začátek utkání v Loukách patřil překvapivě hostím, kteří vedli po dvanácti minutách už o dvě branky. Ve druhém dějství se ale karta obrátila a domácí dokázali výsledek náležitě otočit. Diváci se v Loukách určitě nenudili, viděli hned sedm branek  a také konečnou výhru domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

"Začátek zápasu nám vůbec nevyšel a už ve 12. minutě vedli hosté o dvě branky. Nejprve se v 10. minutě dostali do zakončení a míč se od břevna odrazil zpět do hřiště, odkud ho pohotový hráč Lužkovic dostal do naší sítě. Gólu předcházelo několik našich chyb a především zbytečná ztráta míče. Za dvě minuty se hostující hráči dostali do další velké šance a Pisklák musel na poslední chvíli bránit nedovoleným způsobem. Rozhodčí nařídil penaltu, kterou hosté proměnili a odskočili na dvoubrankové vedení. Pořád se jednalo teprve o začátek zápasu a v následující pětiminutovce jsme mohli s trochou štěstí i vyrovnat. Malotova hlavička však skončila pouze na brankové konstrukci a v další akci přihrával Bača Jančovi, který střílel do tyče! V průběhu prvního poločasu došlo k nepříjemnému střetu Podaného s brankářem Lužkovic, který nevypadal vůbec dobře. Nakonec však byl schopen v utkání pokračovat. Více gólů už jsme v první půli neviděli a do šaten se odcházelo lépe hostujícím hráčům, kteří v Loukách vedli 2:0", hodnotí duel funkcionáři SK Louky.

Domácí dokázali utkání ještě otočit

"Druhý poločas už byl o něčem jiném a hned ve 46. minutě jsme měli výbornou pozici na ohrožení branky soupeře z přímého volného kopu. K míči se postavil Podaný a na jeho povedenou střelu brankář ani nereagoval - 1:2. Díky tomuto rychlému kontaktnímu gólu jsme byli opět ve hře a převzali jsme iniciativu. Po hodině hry se o vyrovnání postaral Bača a fanoušci začali věřit v obrat zápasu. K tomu skutečně došlo v 75. minutě zásluhou Petra Janči, který využil zaváhání lužkovického brankáře, sebral mu míč a pohodlně zakončoval do prázdné brány. O dvě minuty bylo ještě veseleji, když střílel Burša a zvyšoval na 4:2. Už to vypadalo, že obrat je dokonán, ale fanoušci v Loukách museli přečkat ještě další dramatické momenty. V 82. minutě Lužkovice snížily po průniku kapitána hostí, kterého nestihl zastavit Kuchárek a rázem bylo naše vedení už jen jednogólové. Toto vedení už jsme nepustili a po velkém obratu bereme všechny tři bod", spokojeně hodoní průběh druhé půle fotbaloví činovníci v Loukách.



Ohlasy k zápasu


SK Louky
web SK Louky: Po delší době jsme se opět představili divákům na domácím hřišti, kde se nám letos bodově velice daří. Nyní nás čekal soupeř z nedalekých Lužkovic, který měl v tabulce o bod více než my a dalo se očekávat vyrovnané střetnutí. Nakonec jsme dokázali zápas otočit a bereme tři body. V dalším kole nás čeká souboj nováčků soutěže na hřišti ve Slavkově pod Hostýnem.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Nebyl jsem osobně přítomen, ale dle sdělení předsedy FK Lužkovice - Želechovice pana Masaříka cituji : Naše mužstvo nastoupilo v silně kombinované sestavě se 4 dorostenci v základu, kteří navíc měli v nohách těžký dopolední zápas s Hulínem v krajském přeboru . Vinou zranění a z jiných důvodů chybějících tradičních opor museli nastoupit i hráči z B mužstva, kteří měli v tomto kole volno. První poločas se nám i tak velmi vydařil a šli jsme do vedení 2:0 po brankách Procházky a Polepila. Bohužel jsme nezachytili nápor domácích ve druhé půli a brzo inkasovali. Domácí nás přehrávali a podařilo se jim po našich zbytečných chybách nastřílet 4 branky. V závěru snížil náš nejlepší střelec Polepil na těsných 4:3 pro domácí. Tak snad příští kolo budeme již kompletní a těšíme se na domácí zápas s Tečovicemi.



Sestavy


SK Louky
R. Janča [-] - T. Caudr [-] , O. Pisklák [-] , R. Mikač [-] , P. Kuchárek [-] - J. Kovařík [-] , A. Podaný [-] (83. O. Sadil [-] ) , M. Bača [-] (75. M. Pavelka [-] ) , T. Malota [-] (81. J. Laciga [-] ) - P. Janča [-] , T. Burša [-] -

FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - J. Novotný [-] , M. Šuba [-] (77. L. Macega [-] ) , Z. Polepil [-] , Š. Dominik [-] , J. Ronza [-] , J. Gruber [-] , M. Procházka [-] , J. Kučera [-] , M. Paták [-] , P. Čekal [-]

ŽK: 61. P. Janča , 80. A. Podaný .
Hráči zápasu: P. Janča , T. Burša - Z. Polepil .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - DOBIÁŠ Adam, ZÁMORSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku