2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaná Mladcová po dvou brankách Luďka Lošťáka porazila Lípu


Branky


0

Na Mladcovou zavítala v sobotním odpoledni Lípa, které se zatím potácí na konci tabulky a tak favoritem tohoto duelu byl domácí tým, který si v minulém týdnu přivezl cennou výhru ze Slavičína. Hosté se zaměřili v duelu s Mladcovou na precizní obranu, která odolávala až do 25. minuty, kdy poprvé inkasovala. Domácí celek ale svůj náskok navýšil až v závěru utkání a připisuje si po brankách Ludi Lošťáka další tři body. Hosté tak odjíždějí do Lípy nakonec s prázdnou, ale na Mladcové podali sympatický výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Luděk Lošťák

"Z fotbalu, který se hrál mezi Mladcovou a hostující Lípou na těžkém terénu, tentokrát bolely oči, pohledných akcí bylo pomálu. Ve 4.minutě nedosáhl na přetažený centr domácí Michal Dlabač, ale naše trápení od úvodu zápasu nepřetrhl ani úvodní gól ve 25.minutě, když náš kapitán vybojoval míč při rozehrávce hostí, uzdravený Tomáš  Zetek vysunul Luďu Lošťáka a ten s přehledem zakončil. Mladcová tak vedla o jednu branku a potvrzovala roli favorita. V první půli stojí za zaznamenání už jen dvě akce, které orámovaly poslední pětiminutovku, nejprve nestihl úspěšně zakončit únik Michal Dlabač, a poté střílel po centru Kuby Beránka Ivoš Lošťák jen do brankářovy náruče", hodnotí duel mladcovští funkcionáři. Domácí celek se na těžkém a vodou nasáklém terénu trápil především v kombinaci a na pozornou obranu hostí nedokázal nic kloudného vymyslet. Lípa zodpovědně bránila, ale do brejkových možností se příliš nedostávala.

Mladcová přidala ve druhé půli další branku

"Ráz zápasu se nezměnil ani po přestávce, hosté byli prakticky neškodní a my jsme se na těžkém terénu herně trápili. V 52. min. vykopával hráč hostí míč na brankové čáře po rohovém kopu a hlavičce Michala Kraváčka, hodinu hry ukončil trestný kop Kuby Beránka z nadějné pozice hodně mimo tři tyče. V 67. min. nám zatrnulo po trestňáku na druhé straně, nepříjemnou střelu Petr Kupka jen vyrazil, dobíhající hráči hostí byli naštěstí zablokováni. V 69. min. mířil volej Kuby Beránka vysoko nad, o dvě minuty později však zvýšil Luďa Lošťák po perfektně provedeném trestném kopu. V 81. min. nestihl pořádně před gólmanem zakončit Laďa Bahulík a minutu nato pokazil svým zákrokem po dalším trestňáku hostující brankář hattrick Luďovi Lošťákovi. Chvíli před koncem pak přišla druhá pořádná možnost hostí, ale poté, co náš gólman vyrazil centrovaný míč, mířila dorážka obloučkem jen na břevno naší branky", zhodnotili druhou půli Mladcovjané na svém webu.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Utkání se hrálo na těžkém terénu a příliš krásy nepobralo, nakonec z toho byla povinná výhra našeho týmu, kdy se dvakrát prosadil střelecky disponovaný Luděk Lošťák.

Lípa
Adam Simerský, hráč: Musím vyzdvihnout výkon svých spoluhráčů, zdobila nás bojovnost a přistupování k hráčům soupeře. I když Mladcová měla herní převahu, jednoduché to neměla. Smekám před našim týmovým pojetím hry, snad se odrazíme k lepším výkonům.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - M. Kraváček [-] , T. Zetek [-] , J. Beránek [-] (69. D. Vaněk [-] ) , J. Zapletal [-] , L. Lošťák [-] , L. Bahulík [-] (84. M. Lebánek [-] ) , M. Dlabač [-] , D. Kahaja [-] (69. M. Blažek [-] ) , J. Brhel [-] , I. Lošťák [-]

Lípa
J. Švejda [-] - R. Václavík [-] , O. Krajča [-] (86. M. Slovák [-] ) , J. Spáčil [-] , L. Vítovský [-] , D. Víšek [-] , P. Křižka [-] (46. J. Višenka [-] ) , J. Šuba [-] (72. M. Slováček [-] ) , P. Kořének [-] , A. Simerský [-] , J. Horáček [-]

ŽK: 76. I. Lošťák - 59. J. Horáček .
Hráči zápasu: M. Dlabač , L. Lošťák - D. Víšek , J. Švejda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - DOLEŽAL Radim, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku