2:1
(0:0)
78. J. Latif
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Kostelce u Holešova a Lužkovic rozhodl Martin Hradil


Branky


60. M. Hradil , 69. M. Hradil - 78. J. Latif
0

Odložené utkání osmého kola se hrálo v Kostelci u Holešova a zavítaly zde Lužkovice. Domácí celek byl v psychické pohodě, neboť v posledním kole utržil šťastnou výhru na půdě Hulína. Také Lužkovice vyhrály v derby, když porazily Příluky. V první půli branka nepadla. Ve druhém dějství se domácí zásluhou Martina Hradila dostali do dvoubrankového vedení, hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat. Vyrovnat se Lužkovicím už nepodařilo a tak všechny tři body zůstaly na Hané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Duel hodnotí i funkcionáři Lužkovic, které nastoupili v kombinované sestzavě bez některých opor. "Sice nebyl jsem na fotbale v Kostelci ( Dušičky). Podle vyjádření přítomných to byl vyrovnaný zápas. Neúplné mužstvo muselo být doplněno třemi hráči "B" týmu. Zvláště se líbil mladý Jakub Latif ( posila z Kašavy), který je s patnácti brankami nejlepším střelcem IV. třídy. Byl autorem jediné naší branky, ale dokázal se dostat i  do dalších šancí. V některých předcházejících zápasech jsme měli štěstí, které se k nám v posledním zápase obrátilo zády. V zimní přestávce je nutno pořádně potrénovat a na jaře dávat šanci dalším mladým hráčům z řad dorostenců i hráčů " B " týmů. Máme z čeho vybírat a navíc máme řadu nadějných hráčů ještě v dorostenecké kategorii", hodnotí duel funkcionář FK Lužkovice Jiří Ždanov.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

V prvvním dějství tedy branka nepadla a o všem podstatném se tedy mělo rozhodnout až ve druhém poločasu. Domácí celek byl ale přeci jen aktivnějším týmem a po zásluze šel do dvoubrankového vedení, kdy se trefil dvakrát za sebou nejlepší střelec soutěže Martuin Hradil. Hosté snížili novou akvizicí v sestavě Latifem, který odehrál velmi dobrou premiéru a do konce utkání domácí celek ještě potrápili. Kostelec u Holešova nakonec cennou výhru udržel až do konce a v závěru sezony se dostal do optimální pohody. Lužkovice podaly sympatický výkon, na body tentokrát nedosáhly.

 

Odložené utkání osmého kola našel domácí v psychické pohodě, neboť v posledním kole vydřel šťastnou výhru na půdě Hulína. Také Lužkovice před týdnem vyhrály, když v derby porazily Příluky. Po bezbrankové první půli se ve druhém dějství dostal Kostelec zásluhou Martina Hradila do dvoubrankového vedení. Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat, vyrovnat se jim však už nepodařilo a tak všechny tři body zůstaly na Hané.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-frkal-hattrickem-sestrelil-v-derby-louky-20171106.html

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zápas se nám nakonec povedl. Vyhráli jsme zaslouženě. Měli více šancí a naštěstí jsme dvě proměnili. Hosté po našem vedení 2:0 zápas nezabalili a ještě ho zdramatizovali. Víc už se jim naštěstí nepodařilo.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Tentokrát se k nám sportovní štěstí otočilo zády a vyrovnat v závěru se už nepodařilo.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
D. Valoušek [-] - - M. Hradil [-] - - L. Kovalda [-] , M. Ragoš [-] (68. L. Batoušek [-] ) , D. Marek [-] , R. Šimčík [-] , R. Zmeškal [-] , M. Gerát [-] , T. Marek [-] , M. Třasoň [-] , M. Darebník [-] (90. L. Odložilík [-] )

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Holík [-] , J. Král [-] , J. Latif [-] , I. Světlík [-] , Š. Dominik [-] , M. Procházka [-] , Z. Polepil [-] , J. Ronza [-] , J. Kučera [-] , T. Mičola [-]

ŽK: 33. R. Zmeškal - 55. T. Mičola .
Hráči zápasu: R. Zmeškal , M. Hradil - J. Latif .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: VESELÝ Michal - RYBKA Ondřej, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku