3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Louk si doma vyšlápl na Kostelec u Holešova


Branky


38. P. Janča , 46. M. Pavelka , 75. O. Pisklák (p.) - 72. M. Třasoň
0

V Loukách se v sobotu představil lídr tabulky - Moravan Kostelec u Holešova. Louky v minulém kole vyhořely na Mladcové a proto se chtěly svým fanouškům revanšovat dobrým výkonem, což se jim nakonec podařilo dokonale. Hanáci inkasovali branku do šatny z kopačky kanonýra Petra Janči a brzy po přestávce domácí přidali také druhou trefu. Hosté utkání ještě zdramatizovali, ale domácí rozhodli o své výhře čtvrt hodiny před koncem z pokutového kopu a připisují si tak do tabulky další body a také skalp zdatného protivníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Janča

Do Louk přijel o víkendu Moravan Kostelec u Holešova, kterému se na jedničku podařil vstup do sezony. Mužstvo táhl především zkušený Třasoň, který má za sebou i třetiligové angažmá. Hanáci podávali dobré výkony a svoji sbírku chtěli rozšířit i u nováčka soutěže. Ten v minulém kole zcela vybouchl v derby na Mladcové a před vlastními fanoušky chtěl tento nezdar odčinit. To se mu nakonec podařilo na jedničku. Loukám vyšel úvod utkání, kdy po půli vedli o jednu branku, hned po změně stran navýšil skore Pavelka. Hosté ještě zkorigovali, ale poslední slovo měl domácí pisklák, který proměnil penaltu a nováček soutěže si tak připsal tříbodový zisk a skalp kvalitního celku.

 

 

 

 

 

Utkání dvou kvalitních soupeřů v Loukách vyšlo lépe domácím, kteří porazili Kostelec u Holešova 3:1. První gól do sítě hostů padl ve 38. minutě, kdy se trefil Petr Janča. Hned po změně stran Louky přidaly druhý gól Pavelkou. Hráči Moravanu utkání zdramatizovali v 72. minutě kontaktním gólem na 1:2. Domácí však nezaváhali a o tři minuty později odpověděli z penalty gólem na 3:1, čímž rozhodli o svém vítězství.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-na-prvni-body-jiz-ceka-jen-hutisko-20170904.html

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili další branky

"Rádi hrajeme proti lídrům tabulky. I minulé sezóny nám to takto párkrát po sobě vyšlo, což znamená že se nám v těch zápasech většinou dařilo. Soupeř nepřijede bránit a bývá to otevřený fotbal. Tentokrát asi hodně pomohl rychlý gól na začátku druhého poločasu. Dohánět dvougólový náskok už stojí hodně sil. Se startem sezóny jsme určitě spokojeni. Je fajn nahrát hned na začátku soutěže nějaké body. Nebýt výbuchu na Mladcové bylo by to nad očekávání, ale to taky někdy musí přijít. Jo, I.B třída je fajn, zde jsme chtěli postoupit a to se povedlo. Hrají zde mužstva z velmi blízkého okolí a kvalitativně vidím oproti OP zase rozdíl. Myslím, že nás to všechny baví víc. Čekám však v sobotu na Veselé mnohem těžší těžší zápas, než byl ten vítězný proti Kostelci u Holešova", hodnotí povedený zápas s Kostelcem u Holešova kanonýr Louk Petr Janča.



Ohlasy k zápasu


SK Louky
web SK Louky: Naše vítězství bylo zasloužené a s kvalitním celkem jsme zahráli dobrý zápas a bereme tři body.




Sestavy


SK Louky
R. Janča [-] - T. Caudr [-] , R. Mikač [-] , T. Malota [-] , O. Pisklák [-] - M. Bača [-] , V. Kocourek [-] , M. Pavelka [-] (86. P. Sedláček [-] ) - P. Janča [-] - P. Kuchárek [-] , A. Podaný [-] (70. O. Sadil [-] )

SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - D. Marek [-] , L. Batoušek [-] (67. J. Hradil [-] ) - M. Hradil [-] (67. L. Odložilík [-] ) , R. Šimčík [-] - M. Gerát [-] (80. M. Ragoš [-] ) - M. Darebník [-] , M. Žůrek [-] , R. Přikryl [-] , L. Kovalda [-] , M. Třasoň [-]

ŽK: 62. M. Nevřala , 66. M. Darebník , 74. R. Šimčík , 88. M. Ragoš .
Hráči zápasu: O. Pisklák , P. Janča - M. Třasoň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - STRAKA Martin, STŘELEC Radoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku