Hulínská Admira v domácím prostředí podlehla Malenovicím v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Na půdě hulínské Admiry se představily Malenovice, které sbírají body především v domácím prostředí a v jediném utkání v Lípě doslova vyhořely. Domácí Admira je remízovým králem a v duelu s Malenovicemi už chtěla konečně bodovat naplno. To se jí nakonec nepodařilo, hosté se zejména v prvním dějství představili ve velmi dobrém světle, domácí ale ve druhé půli srovnali krok a utkání skončilo spravedlivou remízou. V penaltách se rozhodovalo až v šesté sérii, kdy hosté proměnili, naopak domácí ne a bod navíc si odvezli hosté do Malenovic.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první půli vyhráli o jedinou branku

Úvod zápasu mezi domácí hulínskou Admirou a hosty z Malenovic byl z obou stran spíše opatrný, přesto postupně získali více ze hry hosté, kteří lépe kombinovali a byli pohyblivější. Ujali se také vedení, ve 20. minutě se z levé strany dostali do vápna a po přihrávce na volného hráče, kdy kanonýr Malenovic David Bartoň zakončil do prázdné brány a hosté šli rázem do vedení 0:1. Fotbalisté Hulína cestu k vápnu hostí hledali těžko a tak poločas po zásluze vyhráli hosté. Malenovice na velkém hulínském hřišti hýřili pohybem a jejich útočné výpady byly pro domácí obranu hodně nebezpečné. Domácí působili poněkud zakřiknutým dojmem a z týmu, který hrál ještě vloni o třídu výše měli patříčný respekt. Malenovice tak po půli vedly o jedinou branku, domácí tým však nechtěl svoji kůži dát lacino a ve druhém dějství se chtěl o výsledek ještě porvat.
 

Utkání skončilo v základní hrací době remízou

"Do druhé půle jsme přeci jenom vstoupili aktivněji, hra se vyrovnala a šance byly před oběma brankama. V 56. minutě jsme zahrávali rohový kop a míč ve skrumáži v malém vápně dopravil do sítě Jurášek a bylo vyrovnáno 1:1. Hosté odpověděli trestným kopem, který Vajda bravurně vyrazil na roh. V 71. minutě poslal přesný centr do vápna Karamon a Motal hlavičkou do protisměru branaře nás poslal do vedení 2:1. Jenže opět jsme vedení dlouho neudrželi, v 78. minutě po centru z pravé strany hráč hostí hlavičkou s pomocí tyče vyrovnal na 2:2. Závěr zápasu byl hodně nervózní, na což doplatili zraněními tři hráči, a zápas končí remízou, naši v pořadí již čtvrtou a znovu se šlo do penalt. Rozhodlo se v šesté sérii, kdy hosté proměnili, naopak my ne a bod navíc si odvezli hosté", hodnotí duel s Malenovicemi hulínští funkcionáři.

Na penalty vyhráli hosté

Rozhodlo se v šesté sérii, kdy hosté proměnili, naopak domácí ne a bod navíc si odvezli hosté do Malenovic.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: V první půli hýřili hosté aktivitou a zaslouženě se ujali vedení. Ve druhé půli se obrázek utkání změnil a nám se podařilo utkání otočit. V nervozní koncovce hosté srovnali a v penaltách měli více sportovního štěstí.

FC Malenovice
Facebook Malenovic:



Počet diváků: 83. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - RUMAN Josef, MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku