0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 10:15

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená rezerva Slavičína si v Přílukách zastřílela a připisuje si první letošní výhru


Branky


0

V Přílukách se v neděli dopoledne představila slavičínská rezerva, posílená o některé fluktuanty z divizního A týmu a především účast slovenského legionáře Pastorka, Horáčka a Mezírky byla hodně znát. Domácí svěřenci trenéra Zdenka Juliny v minulém kole nestačili na dobře hrající Kostelec u Holešova a tak se čekalo, jak se popasují se Slavičínem. Ten nakonec rozhodl tento duel už do poločasu, kdy se dvakrát trefil Adam Bartoš a jednu branku dal zmiňovaný Pastorek. Tentýž hráč potvrdil po hodině hry vítězství FC TVD, které se tak odváží na Valašsko první letošní tři body. Domácí celek tak zůstává bez bodu a v tabulce má zatím zapsanou jedinou výhru nad nováčkem ze Slavkova pod Hostýnem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v prvním poločasu třikrát udeřili

"Hosté se utkání báli a proto si dokonce jejich divizní áčko přehodilo zápas o den dříve a přijeli na Příluky posílení hráči z divizního týmu. V samotném utkání se hosté tlačili aktivně do útoku, kdy kombinační hrou přehrávali domácí. V prvních dvaceti minutách měli čtyři šance, ale stříleli nepřesně, domácí Příluky se bránily a podnikaly ojedinělé brejky. První gól vstřelil Bartoš, kdy po centru do vápna hlavičkou do proti pohybu gólmana skóroval 0:1. Domácí se nevzdali, ale útok se jim nedařil. Ve 34. min. to byl opět Bartoš, který si naběhnul na gólmanem vyraženou střelu a pohodlně do prázdné brány zakončil na 0:2. Za šest min to bylo 3:0, kdy Pastorek přímo z rohu zatočil míč do brány. Po změně stran nastoupili domácí jako vyměnění a téměř nepustil hosty z jejich obranné poloviny. V šancích se objevili 2x Frolek, 2x Pinkas, Machalíček, ale ani jeden tutovky nedal. Hosté pak z ojedinělého brejku přidali Pastorkem na konečných 0:4, což bylo vzhledem obrazu hry v druhé polovině pro domácí poněkud kruté", hodnotí duel se Slavičínem sekretář Příluk Jaroslav Brabec. 

 

Slavičané pečetili po hodině hry Pastorkem výhru

"Naše „B“ mužstvo zajíždělo ke svému dalšímu mistrovskému utkání do Příluk, které zatím nepředváděly nijak oslnivé výkony. Tým Slavičína byl tentokrát výrazně posílen o několik hráčů kádru divizního týmu a na hře to bylo od prvních minut vidět. Hned v úvodu utkání Slavičín několikrát nebezpečně atakoval bránu domácích, ale chybělo trocha štěstí a přesnost v zakončení. Potřebné uklidnění přinesla 24. minuta když Bartoš přesnou hlavičkou dostal hosty do vedení. Ve 32. minutě po průniku velmi aktivního Mezírky a jeho tvrdé střele doklepl do prázdné brány opět Bartoš a hosté se definitivně uklidnili a na hřišti jasně dominovali dirigováni skvěle hrajícím Horáčkem. Ve 40. minutě navíc překvapil přesnou střelou přímo z rohového kopu Pastorek domácího brankáře a o výsledku bylo téměř rozhodnuto. Po změně stran však hosté polevili v koncentraci a domácí nastoupili jako vyměnění a hned v úvodu druhé části zatlačili hostující tým do pokutového území a několikrát ohrozili Kuju v bráně hostí, ten však vše vyřešil a udržel čisté konto. Domácí po patnácti minutě druhé půle vysoké nasazení neudrželi a polevili a toho vzápětí opět využil soupeř a po přesném centru Kalíka se po druhé prosadil Pastorek, který uzavřel účet zápasu na 0 – 4", hodnotí spokojení slavičínští fotbaloví činovníci povedený duel v Přílukách.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Kdyby zápas skončil 4:4, nikdo by se nedivil. Domácí střelci mohou jen zpytovat neproměněné šance.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Poprvé od začátku soutěže jsme mohli polevit dorostencům, kteří byli extrémně vytěžováni v prvních třech kolech a mohli jsme využít zkušeností a kvalit hráčů áčka. Proto jsem věřil v zisk tří bodů a to jsme splnili. Výsledek utkání tentokrát zcela odpovídá předvedené hře. Až na začátek druhé půle, kdy nás domácí zatlačili a měli jsme i potřebné štěstí, jsme byli jednoznačně lepším týmem a předváděli kvalitní kombinační fotbal. Všem klukům moc děkuji za přístup i předvedený výkon.



Sestavy


FK Příluky
D. Bakala [-] - M. Zahradnický [-] , D. Frolek [-] , M. Prokop [-] , L. Adamík [-] (41. J. Kotík [-] ) , R. Machač [-] , Z. Julina [-] , M. Dujsík [-] (38. J. Polanský [-] ) , P. Pinkas [-] (55. V. Bittner [-] ) , R. Machalíček [-] , P. Čelůstka [-]

FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - M. Pastorek [-] , O. Šebák [-] , M. Both [-] , D. Sochora [-] , L. Mezírka [-] , D. Horáček [-] (65. J. Fojtů [-] ) , M. Švach [-] , A. Bartoš [-] (72. L. Šebák [-] ) , R. Bureš [-] (58. T. Kalík [-] ) , F. Ondruš [-]

ŽK: 29. R. Machač - 12. A. Bartoš , 83. M. Švach .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - ŠUBÍK Ondřej, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku