3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice v domácím prostředí přehrály nováčka z Březnice


Branky


3. D. Torma , 48. D. Bartoň , 50. R. Střelec (p.)
0

Do Malenovic zavítala v nedělním odpoledni Březnice, která si v minulém kole vyšlápla na favorizované Tečovice a porazila je v penaltovém rozstřelu. Domácí tým naopak překvapivě zanechal všechny body v Lípě a chtěl se proto svým fanouškům revanšovat v duelu s nováčkem. To se mu i nakonec podařilo, Malenovicím pomohla úvodní branka Tormy ze 3. minuty, ve druhém dějství domácí ještě velmi rychle navýšili svůj náskok a po zásluze berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

Ve třetím kole I. B třídy skupiny B náš celek v neděli přivítal na svém hřišti tým SK Březnice. Po prohře, kterou nám přivodil tým Lípy v minulém kole, se naši kluci chtěli vyvarovat všech chyb a získat tři body. Tento plán se vydařil na jedničku. Hned ve třetí minutě po brejkové situaci Malenovice udeřily. Březnice propadla na útočné polovině, poté Torma vyvezl míč, dal do kraje na naběhnutého Patáka, který mu balón vrátil na hranici pokutového území a Torma trefil přesnou ránou šibenici brány Martina Dyšlevského. Malenovice se tímto momentem mohly hned na začátku zápasu uklidnit a soustředit se na to, co ukáže soupeř. Domácí pečlivě bránili a Březnice měla problém se prodrat hustým blokem Malenovic. Březnice sice častěji držela míč, ale byly to Malenovice, kdo hrozily. Ve 25. minutě to mohlo být 2:0. Martin Bartek prošel přes dva hráče a z 25-ti metrů zkusil pozornost gólmana Březnice. Střela letěla náramně, ale bohužel se zastavila na břevně. K odraženému míči se dostal Petr Vichorec, ale nedokázal vyzrát na rychle zvednutého Martina Dyšlevského. Domácí příznivci už po střele Martina Bartka řvali gól, protože je možné, že po odrazu od břevna míč skočil za čáru a poté vyletěl ven z brány. Jenže rozhodčího Martina Zicháčka to nechalo klidným. V další šanci před koncem poločasu se ocitl David Bartoň. Martin Bartek našel na šestnáctce Tormu, který ještě prostrčil na zmíněného Davida Bartoně, ale ten těsně minul. V šanci se taktéž ocitl Michal Struška, ale taktéž jen těsně minul a tak stav o poločase 1:0 napovídal, že pro hosty ještě není nic ztraceno.

Malenovice po půli přidaly další branky

Bohužel pro hosty jim vstup do druhého poločasu vůbec nevyšel. Hned ve 48. minutě David Rosinec prošel po kraji hřiště a nacentroval míč na kanonýra Davida Bartoně, který důrazně přes obránce zakončil a navýšil skóré na 2:0. Krize hostů pokračovala dále. Hned za dvě minuty po rychlé kombinaci na hranici pokutového území mezi Tormou a Davidem Bartoněm, druhý jmenovaný byl faulován a byla z toho penalta. Tu si na starost vzal kapitán Radim Střelec. Svou střelou po své levé ruce nedal Dyšlevskému šanci. V té chvíli dá se říct, že bylo rozhodnuto. Malenovice už s klidem dohrávaly zbytek zápasu. Bohužel skoré se jim už nepodařilo navýšit. A to měly šancí habaděj. Petrovi Vichorcovi nebyl uznán gól po údajném ofsajdu. David Rosinec se mohl konečně dočkat gólu, ale byl vychytán skvělým gólmanem hostí. Potom zkoušel ohrozit bránu hostí Martin Bartek, ale střela se mu nepovedla. A když Torma ve dvou šancích před koncem zápasu neuspěl, tak výsledek se udržel na stavu 3:0 pro domácí. Nutno říci, že za tento výsledek vděčí hostující svému gólmanu Martinu Dyšlevskému, protože skvěle zachytal a udržel tak výsledek pro Březnici ještě dá se říct přívětivý.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Funkcionáři Malenovic: Hráči Malenovic dokázali v domácím prostředí napravit zaváhání z minulého týdne a díky výborným vstupům do začátku obou poločasů si dokázali s přehledem poradit se soupeřem, který byl schopný hrozit jen ze standartních situací. Rozdíl ve skóre mohl být ještě výraznější, ale buď v koncovce selhali domácí hráči, nebo několikrát hosty podržel jejich výborně chytající brankář. Děkujeme znovu lidem, kteří náš celek přišli podpořit. A že jich bylo hodně. Další zápas nás čeká tuto neděli, kdy zajíždíme na hřiště Admiry Hulín. Zápas začíná 16:30.

SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: Hrozný výkon z naší strany. Malenovice byly ve všem lepší a zaslouženě mají tři body. My jsme si nedokázali vytvořit žádnou větší šanci.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - D. Paták [-] , R. Střelec [-] (79. M. Daněk [-] ) , J. Bartoň [-] , M. Struška [-] - J. Kostka [-] (84. T. Lhotský [-] ) , M. Bartek [-] (70. P. Menša [-] ) , D. Torma [-] , D. Rosinec [-] - D. Bartoň [-] (76. L. Gábor [-] ) , P. Vichorec [-] (60. Š. Válek [-] )

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - P. Daníček [-] , L. Hamerník [-] , M. Dostál [-] (64. M. Šurmánek [-] ) , P. Mol [-] , R. Ambrož [-] (79. T. Pavelák [-] ) , J. Chvíla [-] (74. A. Běhula [-] ) , M. Dostál [-] , R. Kamenčák [-] , M. Kozmík [-] , V. Stuchlík [-]

ŽK: 9. M. Bartek , 29. P. Vichorec , 66. D. Bartoň - 30. V. Stuchlík , 48. M. Dostál , 50. M. Dostál .
Hráči zápasu: D. Bartoň , D. Torma - M. Dyšlevský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - ZAHNAŠ Dominik (N), MIČÁK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku