Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

--

Zázemí

8.0

Louky zaskočily hulínskou Admiru na jejím hřišti a vyhrály na penalty


Branky


0

Na hulínský pažit zavítal nováček z Louk, který se v prvním kole rozešel doma smírně s Březnicí. Domácí Admira přivezla výhru na penalty z horké půdy z Veselé a byla v tomto duelu jasným favoritem. První půle také probíhala podle papírových předpokladů, domácí tým šel do kabin s nedějným dvoubrankovým vedením. Druhá půle ale byla o něčem jiném, hosté snížili a vycítili svoji šanci, nakonec se jim podařilo i vyrovnat.Na penalty se lépe dařilo hostujícímu týmu, který bere bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

"V prvním domácím zápase jsme během patnácti minut spálili hned tři tutovky, ale i hosté nezůstávali pozadu,  jižv 10. minutě střelu z dvaceti metrů Vajda jejich šanci chytil, stejně jako ve 27. minutě, kdy na něj šel zleva útočník hostí. Úvod zápasu tak byl pro diváky hodněv atraktivní. My jsme se ujali vedení ve 31. minutě po chybě branaře, který neudržel míč a Tabara ho poslal do sítě a vedli jsme 1:0. Ve 35. minutě mohli hosté vyrovnat, Jurášek namazal hráči hostí, který trefil jen tyč. Ve 39. minutě se dostal po tečované nahrávce za obranu hostí novic Hrdlička a střelou od levé tyče zvýšil na 2:0. Ve 42. minutě ještě trefil Karamon břevno. Poločas končí našim dvoubrankovým vedení a vypadalo to, že si připíšeme první letošní tříbodovou výhru", hodnotí duel s Loukami na svém webu hulínští funkcionáři.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

Do druhé půle tak fotbalisté hulínské Admiry vstupovali s nadějným dvoubrankovým vedením. Ovšem co se dělo s naší hrou ve druhé půli, to snad nepochopil nikdo z přítomných. Místo abychom hru uklidnili a kontrolovali, tak jsme se topili v nepřesnosti přihrávek, diskuzích a hosté toho náležitě využili, když v 69. a 79. minutě zaslouženě vyrovnali na 2.2. A to mohli hned v 80. minutě jít do vedení, ale tutovku jim naštěstí Vajda chytil. Utkání tak končí remízou a opět se kopali penalty. Naši pátou nedal Vajda, hosté dali všechny a bod navíc brali oni. Utkání jsme tak po dobré první půli a vedení 2:0 ve druhé půli doslova darovali hostům, kteří ovšem podali u nás dobrý výkon a vyrovnání si zasloužili", zklamaně hodnotí výkon svých hráčů ve druhém dějství hulínští činovníci.

 

 

Z webu SK Louky:

 

Vstup do utkání se lépe podařil domácí Admiře, která využívala velikosti svého hřiště, držela míč a vypracovala si několik dobrých příležitostí. Na druhé straně nebezpečně pálil Burša a Petr Janča dokonce postupoval z levé strany sám na brankáře, který ho ovšem dokázal vychytat. Po půlhodině hry šli domácí do vedení. Radek Janča neudržel míč a útočník Admiry ho pohotově dorazil do sítě. Za několik minut jsme mohli vyrovnat po výborném pressingu Kocourka, který sebral míč obránci a z úhlu pálil do tyče! Ve 39. minutě domácí své vedení navýšili. Tečovaná přihrávka prošla středem naší obrany k útočníkovi domácích a ten s pomocí tyče překonal Radka Janču. Ve 42. minutě nás od větší pohromy zachránilo břevno. Do šaten se šlo za stavu 2:0 a nutno dodat, že domácí byli v tu chvíli lepším týmem. Nás mohly mrzet nešťastně obdržené góly.

Do druhého poločasu střídal Podaný Sadila a dvě změny udělal i domácí tým. Obraz hry se zásadně změnil a najednou jsme to byli my, kdo převzal iniciativu. Domácí začali více chybovat a často ztráceli míč. V 68. minutě se nám podařilo snížit zásluhou Podaného, který byl na správném místě a překonal gólmana. Pokračovali jsme v aktivní hře a v 78. minutě jsme se dočkali vyrovnání. Milan Bača střílel levačkou přesně k tyči - 2:2! O minutu později jsme mohli zápas otočit, ale Kocourka výborně vychytal gólman. V závěru zápasu měli velkou šanci i domácí a nás musela zachránit branková konstrukce. Zápas skončil remízou 2:2 a následoval penaltový rozstřel. V něm se všichni naši střelci prosadili, zatímco v páté sérii nedal gólman domácích a bod navíc jsme tak brali my.

 

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté, rozhodující penaltu neproměnil domácí Vajda



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Začátek zápasu patři našemu celku, který si vypracoval dvoubrankový náskok. Ve druhém dějství jsme přenechali iniciativu soupeři, který nás také potrestal a po zásluze vyrovnal. Hosté vyhráli v penaltovém rozstřelu, náš Vajda penaltu rozhodující neproměnil.

SK Louky
web SK Louky: Ve druhém kole jsme se střetli s Admirou Hulín. Hrálo se na krásně připraveném hřišti v Hulíně, kde mimo jiné hraje své zápasy i třetiligový Spartak. Podmínky i počasí byly naprosto ideální nám se podařilo z Hulína odvézt cenné dva body.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: DUJÍČEK Ladislav - BRŠLICA Pavel, ČERNOVSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku