1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Březnice potrápil favorizované Tečovice a bere výhru na penalty


Branky


0

Na Březnici přijel tečovický Bivoj, který v prvním kole snadno přehrál nevýraznou Lípu. Domácí tým si přivezl bod z duelu s dalším nováčkem z Louk, ale mohl v tomto duelu pomýšlet i na vítězství. Nováčkovský elán neopustil Březnici ani v utkání s Tečovicemi a po bezbrankové remíze se šlo do penaltového rozstřelu. V něm se štěstí usmálo na domácí tým. Tečovice berou z tohoto utkání jen bod, navíc přišly o vyloučeného kanonýra Vopatřila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Utkání začalo opatrně z obou stran. První šance Březnice skončila gólem, který pro postavení mimo hru nemohl být uznán. Pak se chopili otěží hosté. Nebezpeční byli zejména Vopatřil a Frkal, jejichž akce však bezpečně zlikvidoval brankář domácích. Do poločasu domácí Ambrož s Dostálem mohli otevřít skóre, ale své šance spálili. Začátek druhého poločasu patřil Tečovicím, když do šancí se postupně dostali Vopatřil a Frkal. Domácí podržel spolehlivý Dyšlevský. V 67. minutě Březničtí mohli otevřít skóre, ale pokutový kop neproměnili. V 77. minutě měl šanci opět hostující Vopatřil, ale počínal si nedůrazně. V závěru mohli o osudu utkání rozhodnout hráči Březnice. Po střele Chvíly, která se od břevna odrazila zpět do hřiště, mohl Daníček skórovat, ale svoji šanci zahodil. Větší štěstí v následných penaltách měli domácí a získali tak druhý rozdílový bod.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-budi-respekt-semetin-dal-ve-dvou-zapasech-11-golu-20170814.html

Diváci branku neviděli ani ve druhé půli

"První půlka v poli byla poměrně vyrovnaná, ale šance domácích vyřešil hostující golman Jokl a Vopatřilovy samostatné akce ze strany skvěle vyřešil domácí brankář Dyšlevský. Ve druhé půlce byli domácí o něco lepší - hlavně v důrazu před brankou soupeře, ale přesto konto Jokla zůstalo čisté. Penaltu za faul Závody, který tvrdí, že zákrok se odehrál těsně vně pokutového území,  kopli nakonec domácí hráči vedle a po nastřeleném břevnu nedokázali zužitkovat dorážku. Tečovský Vopatřil měl minimálně dvě další dobré příležitosti ke vstřelení branky a byl nedůrazný. Mrzí nás velký počet žlutých karet a úplně zbytečná druhá = červená Vopatřilova za oplácení mimo hru. Oslabil tým minimálně na zápas doma s hulínskou Admirou a bude tak mít minimálně jeden zápas k dobru ke zpytování svědomí.  Hostům nevyhovovalo úzké hřiště, na kterém to domácí umí o trochu lépe. V penaltovém rozstřelu neuspěl za hosty Frkal a Kristek a tak bod navíc berou domácí, kteří byli úspěšní na 100%. Ztráta bodů a také kanonýra Vopatřila nás hodně mrzí", hodnotí duel tečovičtí funkcionáři.

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí hráči Březnice a berou tak bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: Vyrovnaný zápas proti kvalitnímu soupeři. Doplácíme na neproměňování i těch nejvyloženějších šancí, jako byla v tomto zápase penalta ve druhém poločase. Ale na druhou stranu i soupeř měl dost šancí strhnout zápas na svoji stranu. V penaltách jsme tentokrát uspěli, kdy všichni s přehledem proměnili a brankář nás navíc podržel.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Na utkání jsem přímo nebyl, vím ale od našich příznivců, že první půle byla vyrovnaná, ve druhém poločasu domácí nedali pokutový kop, v závěru jsme přišli o vyloučeného Vopatřila. V penaltové loterii byl šťastnější domácí celek.



Sestavy


SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - P. Daníček [-] , M. Dostál [-] , J. Adamík [-] (44. P. Teplý [-] ) , L. Hamerník [-] , R. Kamenčák [-] , R. Ambrož [-] (74. P. Mol [-] ) , J. Chvíla [-] , M. Dostál [-] , V. Stuchlík [-] , M. Kozmík [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] (70. D. Kysučan [-] ) , V. Šnajdr [-] , P. Kristek [-] , D. Chovanec [-] - D. Dorazín [-] , D. Škarek [-] , R. Závoda [-] , A. Řiháček [-] - J. Vopatřil [-] , M. Frkal [-]

ŽK: 82. M. Dostál , 90. P. Mol - 23. J. Vopatřil , 31. P. Kristek , 35. D. Škarek , 74. Z. Jokl . ČK: 88. J. Vopatřil .
Hráči zápasu: M. Dyšlevský , J. Chvíla - M. Frkal .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: DUNDA Roman - VITÁSEK Roman, MIČÁK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku