1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec u Holešova zaskočil domácí Mladcovou a veze tři body


Branky


0

Na Mladcové se představil kostelecký Moravan, který v úvodním kole přetlačil na domácím hřišti Sehradice. Domácí Mladcová si naopak s chutí zastřílela v derby s Přílukami a vyprovodila je s pětibrankovým přidělem. Hanáci šli na Mladcové do vedení svým kanonýrem Martinem Hradilem již ve dvanácté minutě. Domácí celek srovnal v 71. minutě exligistou Jirkou Jarošem, poslední slovo měl ale hostující Roman Šimčík, který čtvrt hodiny před koncem rozhodl o exportu všech bodů do Kostelce u Holešova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Martin Hradil

"Pod dojmem úspěšného začátku sezóny jsme vstoupili do utkání až příliš pohodově a hosté nás aktivní obranou, startem na míč a rychlými brejky vytrestali. Ve 12.min. podnikli hosté rychlý kontr, jejich útočník prošel podél levé brankové čáry až před naši branku a nadvakrát skóroval. V 15.min. šel trestný kop hostí jen těsně vedle, dvě minuty nato zachraňovala naše obrana jen s velkým  štěstím další rychlý brejk dvou hostujících hráčů. Vzpamatovali jsme se až po dvaceti minutách, kdy unikl obraně Laďa Bahulík a po jeho přihrávce stihl zakončení Jirky Jaroše tečovat gólman mimo tři tyče. O pět minut později se probil k zakončení Luděk Lošťák, ale ani on branku netrefil. Ve 30.min. opět zahrozili hosté a nás zachránilo břevno po další zbytečné ztrátě míče ve středu hřiště. Ve 36.min. vybojoval na pravém křídle u brankové čáry míč Luděk Lošťák, po jeho přihrávce zakončoval Zbyněk Vlček, a ve skrumáži zachraňoval gólman hostí míč až na brankové čáře. Před poločasem ještě zakončoval aktivní Luděk Lošťák, ale střela mířila nad břevno", hodnotí první půli mladcovští funkcionáři.

Domácí srovnali, hosté strhli výhru na svoji stranu

"I ve druhé půli jsme se snažili se o vyrovnání a hned ve 47.min. dostal pas za obranu Tomáš Zetek, ale trefil je tyč. Drželi jsme míč, ale naše snaha narážela na dobře postavenou obranu soupeře. Až po dvaceti minutách tlaku přišly větší šance. Nejprve hlavičkoval vedle Honza Brhel, pak kostelečtí zablokovali pokusy Ludi Lošťáka i Martina Jurčíka.  Dočkali jsme se v 71.min., když vysunul Martin Jurčík Jirku Jaroše a ten vyrovnal. Náš oddechový čas poté nás však přišel draho. Po rohovém kopu hlavičkoval osamocený hráč hostí a opět jsme prohrávali, navíc takřka vzápětí po identické situaci trefil tentýž hráč břevno. Naše zoufalá snaha v poslední desetiminutovce pak úspěch nepřinesla, neboť ani Petr Venený po otočce v pokutovém území, ani Martin Jurčík nedokázali trefit mezi tři tyče", viděli průběh druhého dějství na klubovém webu FK Mladcová.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Utkání se nám vůbec nevyvedlo, hráči byli nejspíš uspokojeni vysokou výhrou s Přílukami. Hosté pozorně bránili a vyráželi k rychlým brejkům, což nám dělalo velké potíže a nám se navíc nedařilo v koncovce.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Vítězství je naprosto zasloužené. Vsadili jsme na taktiku hry z bloku a pokud možno podnikat rychlé brejky. Po většinu zápasu se nám to dařilo. Domací si chvílemi nevěděli rady, bohužel jsme je dostávali na koně vlastní nepřesnou rozehrávkou. Při některých šancí domácích jsme měli i trochu štěstí, ale to k tomu patří. Několik slibných šancí jsme si vytvořili i my. Chtěl bych všem klukům poděkovat za předvedený výkon, odmakali jsme to jako mužstvo.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - L. Bahulík [-] (62. M. Jurčík [-] ) , P. Venený [-] , Z. Vlček [-] (76. M. Vyvlečka [-] ) , J. Jaroš [-] , T. Zetek [-] , J. Brhel [-] , L. Lošťák [-] (89. J. Beránek [-] ) , I. Lošťák [-] , M. Blažek [-] , M. Kraváček [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - J. Hradil [-] , M. Žůrek [-] , D. Marek [-] , L. Batoušek [-] , R. Zmeškal [-] - M. Hradil [-] (65. L. Odložilík [-] ) , R. Šimčík [-] (86. A. Ryška [-] ) , T. Marek [-] - M. Gerát [-] - M. Ragoš [-]

ŽK: 74. Z. Vlček , 77. M. Jurčík - 61. M. Hradil , 63. D. Marek , 64. R. Zmeškal .
Hráči zápasu: P. Venený - R. Šimčík , M. Nevřala .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - DOROTÍK Jan, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku