M. Hradil 39.
M. Hradil 49.
M. Gerát 88. (p.)
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 17:00

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecký Moravan v premiéře vyzrál na Sehradice


Branky


39. M. Hradil , 49. M. Hradil , 88. M. Gerát (p.) - 53. J. Žebráček
0

Na perfektně připraveném hřišti v Kostelci u Holešova se představily Sehradice, kterým po sestupu do nižší soutěže odešlo několik hráčů. Domácí tým na jaře nepodával optimální výkony, úvod nové sezony mu však vyšel na jedničku. Hanáci dali pět minut před koncem první půle úvodní branku, po příchodu ze šaten přidali hned druhou. Hosté rychle kontrovali, ale v závěru pečetil tříbodovou výhru domácích kanonýr Gerát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali branku do šatny

Hosté od začátku více drželi míč, ale bez vážnějšího ohrožení branky Kostelce. Domácí byli nebezpečnější, měli několik střel ze střední vzdálenosti, ale žádná se neujala. Do vedení 1:0 se dostali po křídelní akci z pravé strany. Do druhého poločasu šli domácí s cílem vstřelit druhou uklidňující branku, což se jim podařilo. Poté jejich aktivita upadla a hosté je za to potrestali brankou ze standardní situace. V závěru Sehradičtí měli územní tlak, ale nic z toho nevytěžili, zatímco domácí vstřelili ještě branku z pokutového kopu na konečných 3:1. První poločas přinesl poměrně opatrnou hru. Hra se odehrávala dost mezi šestnáctkami občas jeden z týmů si vytvořil nějakou pološanci. Domácí se snažili prosadit do brejkových situací, ale Sehradice mnohdy s vypětím všech sil dokázali tuto snahu eliminovat. První velkou šanci si tak vytvořili Sehradice, když se po prostrčení dostal sám před brankáře Kuba Vaculka, ale domácí gólman perfektním vyběhnutím jeho pokus dokázal pokrýt. Domácím se po dalším vysunutí sehradských hráčů dopředu prohnali po pravé lajně a po přihrávce ze strany nikým nehlídaný domácí hráč skóroval. To běžela 43. minuta. Do konce poločasu se již nic dalšího na hřišti neodehrálo.

 

 


Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-mladcova-rozstrilela-priluky-prlov-doma-nadelil-kanara-na-20170807.html

Hosté utkání ještě zdramatizovali

Do druhé půle měli mnohem lepší start domácí a hned ve 49. minutě přidali druhou branku. Tím se domácí dostali na koně a vytvořili si ještě několik šancí, které ovšem brankář Sehradic Minařík bravurně kryl. Sehradice se snažily propracovat do šance a to se jim nakonec podařilo. Hlavou vstřelil branku Žebráček. Až pět minut před koncem byla ovšem tomu samému hráči odpískána hra rukou ve vápně, kterou Žebráček rezolutně popíral. Situace se uklidnila a domácí pokutový kop proměnili a zpečetili tak výsledek utkání.

 

"Na první podzimní kolo to byl velice dobrý a kvalitní zápas, kterému příspěli obě mužstva. Hosté od začátku více drželi míč, ale bez vážnějšho ohrožení naší branky. My jsme byli nebezpečnější, měli několik střel ze střední vzdálenosti, ale žádná se neujala. Do vedení jsme se dostali po křídelní akci z pravé strany. Naším vedením 1:0 poločas i skončil, i když jsme měli slibné šance náskok navýšit. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme vstřelit druhou uklidňující branku, což se nám i podařilo a zvýsšili jsme na 2:0. Bohužel poté jsme přestali být aktivnější a hosté nás za to potrestali brankou ze standardní situace. V závěru hosté měli územní tlak, ale nic z toho nevytěžili, my vstřelili ještě branku z pokutového kopu na konečných 3:1. Pro nás zasloužené tři body a výborný vstup do soutěže", hodnotí úvodní duel nové sezony kapitán kosteleckého Moravanu Tomáš Marek.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Jsou to pro nás velmi cenné body, vyšel nám a konec a začátek poločasu, hosté utkání ještě zdramatizovali, v závěru jsme z penalty pečetili výsledek...

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, funkcionář: Domácí se prosadili v závěru první půle, nevyšel nám ani začátek té druhé a inkasovali jsme podruhé. Žebráček ještě snížil, domácí dali zápasu konečnou podobu z přísně nařízeného pokutového kopu.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - R. Zmeškal [-] , L. Batoušek [-] (87. J. Hradil [-] ) , D. Marek [-] (80. M. Kovalda [-] ) , M. Žůrek [-] - R. Přikryl [-] (90. A. Ryška [-] ) , R. Šimčík [-] , M. Třasoň [-] (50. L. Odložilík [-] ) , M. Hradil [-] , T. Marek [-] - M. Gerát [-] -

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] , T. Tomšů [-] , M. Gregor [-] , M. Zerzan [-] (72. J. Srcháček [-] ) , V. Žáček [-] , J. Vaculka [-] (86. J. Maňas [-] ) , L. Hübler [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

ŽK: 44. T. Marek , 76. M. Gerát - 60. J. Vaculka .
Hráči zápasu: M. Gerát , M. Hradil - J. Žebráček .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: NOVÁK Radek - KOLÁŘ Jan, BATOUŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku