Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

5.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

5.0

FOTO: Veselá doma padla s hulínskou Admirou v penaltovém rozstřelu


Branky


0

TJ Sokol Veselá měla v úvodním kole za soupeře zkušeného protivníka z Hulína. Admiře sice na jaře příliš nevyšla odvetná část, ale má dost zkušené mužstvo, aby se z těchto pochyb ponaučila. Domácí celek je v domácím prostředí vždy silným protivníkem a dalo se tak očekávat vyrovnané utkání. Hosty poslal do vedení po dvaceti minutách hry Csomor, domácí zanedlouhlo srovnali Soukupem. Dalších branek se už diváci nedočkali a rozhodnout se tak muselo v penaltové loterii a v ní byli šťastnější hostující hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Oba soupeři  měli obavy z průběhu utkání a to hlavně z toho jak obstojí jejich „letní“ děravé sestavy.  Dělba bodů myslím nakonec uspokojila obě strany. Hosté měli více ze hry v první půli, ale do vyložených  příležitostí se nedostávali.  Přesto šli ale hosté ve 20. minutě do vedení, brankař Petr Červenka ideálně nevyběhl. Míč útočníkovi neodebral od nohy, jen ho donutil ke kličce až k brankové čáře. Hulínský útočník ještě nevyužil okamžitě výhody, kdy brankař se vracel z roku pokutového území. Nicméně následná kombinace přeci jen po 3-4 přihrávkách vedla ke gólu, který vstřelil Csomor. To pro změnu zaspala komplet domácí obrana a nechala hosty kombinovat mezi velkým a malým vápnem.  Veselou inkasovaná branka probrala z letargie a už po osmi minutách se domácí radovali z vyrovnání, když ideální přihrávku do běhu dostal Radek Soukup a po střele z osmi metrů se stal úvodním střelcem Veselé v této sezóně. 

 

Ve druhém dějství už branka nepadla

Více střeleckých příležitostí v úmorném vedru nebylo k vidění v první půli na žádné straně. Do druhé půle vstoupila aktivněji Veselá a vypracovala si 4-5  šancí k rozhodnutí  utkání, z toho minimálně ty Tomáše Gajdošíka a Tomáše Dujky byly 100% gólové. Po hodině hry se zdálo, že je jen otázkou času, kdy Veselá strhne vedení na svou stranu. Ale nestalo se, Hulín tlak domácích přestál a po vystřídání předstopera  Tomáše Divokého v 75. minutě začala Veselá ztrácet střed hřiště a hra se vyrovnala a začalo být pravděpodobné, že dojde hned na úvod i na penaltový rozstřel. Jeho průběh byl klasický, přímo čítankový. Kopalo se přesně všech deset kopů, všichni exekutoři kopů byli úspěšní až na toho desátého, který rozhodl. Měl na sobě bíločervený dres Veselé a brankař Vajda směr jeho střely vystihl – prémiový bod bral Hulín. Domácí tým tak bere z úvodního vystoupení jenom bod, hosté z Hané odcházeli ze hřiště určitě spokojenější.

 

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté v poměru 5:4

 

Z webu Admiry:

 

První soutěžní utkání se z počátku odvíjelo ve středu hrací plochy, první ohrožení branky přišlo ve 14. minutě, kdy z ostrého úhlu pálil Motal, ale branař domácích vyrazil. V 19. minutě jsme byli úspěšnější, Lukeš vysunul do vápna Motala, ten po kličce brankáři míč zasekl, nahrál nezištně volnému Csomorovi, který nás poslal do vedení. 0:1. Vyrovnání přišlo ve 27. minutě, když jsme nezachytili míč do vápna a po zpětné přihrávce domácí vyrovnali na 1:1. Do konce poločasu se stav nezměnil, hrálo se opět bez větších šancí na obou stranách. Ve druhé púli měli velkou šanci domácí, šli do přečíslení do naší obrany, ve vápně jsme první střelu zblokovali a dorážku přes shluk hráčů Vajda chytil. To byla na dlouhou dobu poslední šance před oběma brankama, střely z dálky byly nepřesné od obou mužstev. Utkání tak dospělo do asi zasloužené remízy a o bodu navíc měli rozhodnout penalty. Za nás postupně proměnili Csomor, Tabara, Prokop, Němec a Vajda, který následně pátou penaltu domácích kryl a bod navíc jsme brali my.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: I minulou sezónu jsme doma zahajovali s Admirou a byla z toho porážka 0:1. Takže z tohoto pohledu jsme letos 1 bod v plusu (úsměv). Ale vážně, dnes to byly nelidské podmínky pro fotbal, ke 40°C určitě moc nechybělo. Společně s hulínskými funkcionáři jsme se ptali, proč začínat soutěž v takových vedrech a ještě se sestavami bez 4-5 hráčů, kteří jsou na dovolených. Vážně budeme uvažovat o tom, pokud neudělá změnu přímo KFS, že si příští rok přeložíme první kolo až na státní svátek 28. září. Nevyznělo by to příliš profesionálně, kdybych chválil rozhodčí při vítězném utkání, udělám to proto dnes, kdy jsme brali doma jen bod - pan Skalický jednoznačně patří mezi TOP 5 v krajských soutěžích. Jak v posuzování hry, tak v komunikaci s hráči i v zajištění respektu svého osoby na hřišti. Klobouk dolů. Jen tak dál a ať je takových rozhodčích v kraji co nejvíce.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Bylo znát, že jde o první zápas sezony, kombinačně to nebylo z obou stran nic moc, hra byla dost nepřesná, přesto jsme se dvěma body z hřiště soupeře spokojení a budeme je chtít potvrdit doma, kdy hostíme nováčka z Louk.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - R. Soukup [-] (85. M. Dlabaja [-] ) , T. Pavel [-] , J. Žaludek [-] , M. Odstrčilík [-] , M. Čoček [-] , T. Gajdošík [-] (67. M. Machalíček [-] ) , M. Bodlák [-] , J. Červenka [-] , T. Divoký [-] (75. M. Záhořák [-] ) , T. Dujka [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - J. Miklík [-] , M. Jurášek [-] - M. Karamon [-] , J. Šenkyřík [-] , A. Tabara [-] , J. Kubo [-] (89. P. Nedbal [-] ) , Z. Prokop [-] , D. Lukeš [-] (75. E. Němec [-] ) - I. Csomor [-] , P. Motal [-] (86. J. Horáček [-] )

ŽK: 45. M. Bodlák , 59. J. Žaludek - 40. P. Motal .
Hráči zápasu: T. Divoký , R. Soukup - M. Jurášek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - BLAŽEK Vladimír, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku