3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonínský sokol přistřihl Babickému křidýlka


Branky


0

Gradaci, zlom a emoce přineslo nedělní utkání mezi jedenáctým Slavonínem a šestými Babicemi, ze kterého vzešli vítězně Slavonínští. Babice si po vyrovnaném výkonu však v posledních minutách podtrhly židli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda, nuda, šeď, šeď.

Slavonín do zápasu nastupoval s nesehranou sestavou. Chyběl totiž jak španěl a divácký tahák Quintana, tak útočník Haluzka. Na druhou stranu mužstvo  doplnil středopolař Mikuš, po zranění se vrátil Florian a po jednozápasové stopce mohl nastoupit i obránce Hampl. Své šance se dočkali i mladíci Michálek s Rychlým, kteří do zápasu šli s vervou a chutí prokázat se jako schopná posila. Dokonce i brána vystřídala svého hlídače, neboť se ze zahraničí navrátil gólman Žižka. Tyto změny v soupisce pravděpodobně mohly za to, že se družstvo Slavonínských v prvním poločasu nemohlo sehrát. Babičtí rovněž nepředvedli nijak sympatický výkon a tak se hra v podstatě držela středu hřiště. O krátké narušení stereotypu se v 15. minutě postaral hrotový útočník Semjon, který se individuálně propletl mezi obránci a dostal se až k zakončení, ale jeho střela skončila pouze v boční síti. V 35. minutě se pak dostal k míči Korol, který šikovně přeloboval Babického gólmana, ale míč přeskočil břevno a skončil v zámezí.

Z prava doleva

Hned v úvodu druhé půle mohl Babický sokol vsítit první gól, ale hlavička z malého vápna skončila po rohu trestuhodně nad branou. V tu chvíli se tým hostí stáhl a do konce zápasu se více méně jen bránil. Sevření a dobře organizovaní obránci tak sbírali téměř každý centr adresovaný na Slavoninské střelce. V 78. minutě se už tlak domácích konečně vyplatil, když po dalším rohovém kopu jak jinak než hlavou skóroval hrot Semjon a zlomil tak Babickou obranu. Tento gól Slavonínu rozpumpoval krev v žilách. Ani ne do deseti minut si Florian naběhl na pas od Rychlého a slabší levačkou porazil v duelu brankáře hostí. Výsledek Slavonínským stačil a tak se snažili utkání přes střídání dotlačit do vítězného konce. O to zajímavější situace pak nastala, když takticky vystřídaný Zabák prvním dotykem balónu v 90. minutě neuvěřitelně zvýšil vedení domácích a to hned patičkou po prudké nahrávce od rohového praporku. Slavonín si tak může připsat 3 důležité body, které pro tým ve spodní části tabulky znamenají mnoho. Favorizované Babice spadly o jednu příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonín
Autor první branky Martin Semjon: V posledních utkáních se sestava často mění a dnes jsme se prezentovali odlišnou hrou než před týdnem. Myslím, ze až na jedno zaváhání jsme hru kontrolovali a vytvářeli si šance, které se nám podařilo proměnit až v závěru. Je nutno pochválit i nové posily týmu.




Sestavy


TJ Sokol Slavonín
R. Žižka [-] - J. Hampl [-] , M. Michálek [-] , D. Dostál [-] , M. Tandler [-] - M. Kloboučník [-] (56. M. Florian [-] ) , L. Rychlý [-] (90. M. Zabák [-] ) , Z. Mikuš [-] , J. Korol [-] (91. J. Šrámek [-] ) , T. Alka [-] - M. Semjon [-]


ŽK: 50. T. Alka .
Hráči zápasu: M. Semjon .
Místo: Slavonín. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Sokol Kožušany 18 44:20 40
2 TJ Slovan Černovír 18 40:20 32
3 TJ Sokol Doloplazy 18 48:32 31
4 Sokol Pňovice 18 35:22 30
5 Sokol Chomoutov 18 40:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Thomas 23
2 Patrik Gábor 22
3 David Lacman 16
4 Jakub Zachar 14
5 Tomáš Vybíral 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 50 44,6% 0
2 Radek Hruška 20 40,8% 0
3 Radim Mudrik 17 60,7% 0
4 Venca Likeš 14 33,3% 0
5 Jiří Klik 11 39,3% 0
Zobrazit celou tabulku