Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raketový vstup Hostovic předznamenal jasnou výhru


Branky


0

Po jedenácti minutách prohrávat už 0:3? Inu, to by ste člověk raději viděl v šatně s ručníkem na hlavě. Ve zbytku zápasu už byly Hostovice na Heřmanov hodnější a konečné skóre se zastavilo na poměru 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo velmi z ostra. Hned ve třetí minutě se hosté ujali vedení. Zmatku v domácím velkém vápně po standartní situaci využil Mecl, jenž doklepnul míč do prázdné branky. Domácí hráči mohli záhy srovnat. Jejich dvě velké šance ale hostující brankář Sláma společně s obranou vyřešil. Naopak na druhé straně se v rozmezí 10. a 11.minuty prakticky rozhodlo o osudu zápasu.

 

Po rychlých protiútocích po stranách hřiště se po akcích Lanka prosadili nejprve Křesánek a za minutu Tipan. V tu chvíli to s domácími nevypadalo vůbec dobře. Hostujícím hráčům ale ve zbytku zápasu zvlhnul střelecký prach. Navíc domácí strážce svatyně Pospíchal se v brance překonával. Do poločasu ale přeci jen ještě inkasoval. Individuální akci Černohorskému napoprvé ještě lapil. Stejný hráč si ale odražený míč doběhl a z nulového úhlu překvapil asi všechny přihlížející. 

 

Do druhého poločasu nastoupil v dresu Heřmanova jediný domácí náhradník, 54.letý místní trenér Vašák. Hra se uklidnila, domácí hráči se snažili kombinovat, ale jejich hra nebyla příliš účelná. Hostovicím se ve druhém poločase podařilo ještě jednou skórovat. Stálo to ale za to. Domácí hráči odvrátili standartní situaci z vápna k osamocenému Langerovi. Ten neváhal, jedním dotekem si míč nadhodil a druhým poslal Pospíchalovi nechytatelnou navštívenku pod břevno.

 

Hosté, kteří měli střídačku plnou k prasknutí, nasadili poté všechny svoje nahradníky. Zápas se už jen dohrával a hosté si tak připsali do tabulky další tři body. Nutno podotknout, že celkem snadné. Heřmanov je po dvou kolech poslední s hrozivým skóre 2:12.

 

Autor: Jaroslav Dvořák



Ohlasy k zápasu



SK Hostovice
Vedoucí Roman Löffler: Od začátku jsme byli lepším týmem a v prvních 10.minutách jsme třemi góly rozhodli o našem vítězství. Navíc čtvrtá branka definivně soupeře zlomila. Jsem rád, že jsme mohli vystřídat všech pět náhradníků, kteří nás nezklamali. Také mě těší nula na kontě Víti Slámy, který si u nás odbyl skvělou premiéru.



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - P. Herák [-] , F. Znamínko [-] , Z. Čapek [-] , V. Váňa [-] , M. Šturm [-] (46. V. Vašák [-] ) , R. Rojko [-] , J. Mataj [-] , R. Majerik [-] , P. Havlíček [-] , T. Vlasák [-]

SK Hostovice
V. Sláma [-] - J. Vondruška [-] , P. Mecl [-] (60. P. Sibal [-] ) , J. Dvořák [-] - J. Langer [-] (68. V. Máček [-] ) , M. Novák [-] , M. Křesánek [-] (76. M. Lank [-] ) , A. Černohorský [-] - P. Lank [-] (68. D. Veselý [-] ) , M. Tipan [-] , J. Štolba [-] (76. M. Kodat [-] ) -

ŽK: 66. P. Havlíček - 75. J. Vondruška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holly Martin - KOLÁTOR Petr, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.