Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Čekyně - TJ FC Kostelec na Hané


0

Čekyně splnila roli favorita a vybojovala si tři body. Bezzubý Kostelec má do příštího zápasu o hráče míň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl ze strany Čekyně po debaklu v Brodku (4:0) vzpruhou a je vidět, že i bez několika opor může stále pomýšlet na titul. Kostelec dorazil do Čekyně pouze s 12 hráči a tak trenér mužstva neměl moc možností, jak výsledek utkání proti favoritovi přiklonit na stranu svého týmu. K tomu ještě obránce Juračka inkasoval po dvou napomenutích ve 44. minutě červenou kartu a z jeho provinění útočník Navrátil vsítil svůj druhý gól. V druhé půli zápasu už šlo o jednostranný zápas a Čekyni se povedly přidat další tři góly. Zápas tak nepřinesl žádné překvapení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čekyně
Rudolf Pola: Pokud budeme takto hrát v budoucnu, nemám strach o výsledky v příštích zápasech.




Sestavy


TJ Sokol Čekyně
J. Jaš [-] - R. Suchánek [-] , J. Pospíšil [-] , L. Mléčka [-] , M. Červenka [-] (87. R. Vencel [-] ) - R. Machala [-] , L. Doležal [-] (71. L. Jurečka [-] ) , J. Čechák [-] , M. Juránek [-] (83. J. Valášek [-] ) - R. Pola [-] , M. Navrátil [-]

TJ FC Kostelec na Hané
L. Menšík [-] - M. Synek [-] , J. Juračka [-] , L. Baláš [-] , O. Chytil [-] - M. Vařeka [-] , A. Móri [-] , T. Menšík [-] , I. Grepl [-] - T. Langr [-] (77. J. Zatloukal [-] ) , D. Preisler [-]

ŽK: 22. R. Machala , 72. L. Mléčka - 42. J. Juračka , 75. L. Baláš , 77. T. Menšík , 89. O. Chytil . ČK: 44. J. Juračka .
Hráči zápasu: R. Pola , M. Juránek .
Místo: Čekyně. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.