1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasov dokázal zvítězit na půdě Olší


Branky


0

Hráči Tasova měli vynikající vstup do utkání a hned v 1. minutě se ujali vedení, které po přestávce navýšili. Za domácí se dvanáct minut před koncem prosadil Alexandros Kaminaras, ale vyrovnat se domácím již nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Vala poslal hosty do vedení hned v první minutě

Ve druhém podzimním utkání zavítal Tasov na hřiště Olší a od první minuty zásluhou Valy vedl. Poté ovšem hosté přestali hrát a domácí se dostaly do několika slibných šancí, které ovšem nedokázali proměnit.

Domácí Kaminaras v závěru snížil, ale hosté si již body nenechali vzít

Do druhé půle vstoupili znovu aktivněji hosté a zanedlouho se jim podařilo svůj náskok navýšit, když se skvělou střelou zpoza šestnácky prosadil Jan Pospíšil. Domácí brankář Jaša dokázal míč lehce tečovat, přesto však skončil v šibenici. Poté už to ovšem byla od hostů z Tasova bída a dvanáct minut před koncem byli za svou pasivitu potrestáni střelou k tyči od Alexe Kaminarase. Ve zbytku utkání už se nic zajímavého neudálo a tak si hosté odváží další cenné tři body.



Sestavy


FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - Z. Jůda [-] , J. Šašek [-] , T. Dvořák [-] , J. Kolouch [-] - A. Kaminaras [-] , P. Dvořák [-] , R. Holoubek [-] , T. Bíbr [-] - J. Jelínek [-] , F. Kaminaras [-]


Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.