Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřínské céčko se rozešlo smírně s Jívovím B


Branky


0

Zápas dvou rozdílných poločasů byl k vidění v Měříně. Oba soupeři se nakonec rozešli po zásluze smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Hostující celek vstoupil do utkání pouze s deseti hráči a v hlavách měli hráči Jívoví loňský debakl na půdě svého soupeře 9:0, kdy se také nesešli. Opak byl ale pravdou a po většinu první půle byli hosté lepším týmem na hřišti. Hosté se také ujali vedení, když se v 26. minutě prosadil David Dřímal. Domácím se i přes tlak hostí podařilo skóre do konce první půle otočit. Nejprve ve 34. minutě srovnal Lubomír Štreit a obrat dokonal ve 42. minutě František Hlaváč. Hosté tedy odcházeli do šatem i přes sympatický výkon s jednobrankovým mankem.

Jan Hejtmánek zařídil hostům vyrovnání

Druhý poločas přinesl úplně jiný obraz hry. Domácí byli po celou druhou půli jednoznačně lepším týmem a hosté s velkou dávkou štěstí neobdrželi další branku. Velký podíl na tom měl i zkušený Miloš Šoukal v brance hostí, který si odbyl svůj brankářský debut. Jak umí být fotbal nepředvídatelný ukázala 74. minuta, kdy se hostům z posledních sil podařilo vyrovnat zásluhou útočníka Jana Hejtmánka. Tato branka vlila do žil hostů nový elán a v závěrečných deseti minutách se pokusili o zvrat v utkání několika střelami z dálky. Do konce utkání tedy diváci již branku neviděli a oba soupeři si zaslouženě body podělili.



Ohlasy k zápasu



FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek: Zápas jsme začali v deseti, jelikož se nedostavili všichni, co slíbili účast a čekali jsme výsledek podobný tomu z první poloviny sezóny minulé (9:0). Ale opak byl pravdou, první poločas byl paradoxně v naší režii, ale po poločase jsme prohrávali 2:1. Druhý poločas, to byl úplně jiný obraz hry, ten byl jednoznačně pro domácí a s velkou dávkou štěstí jsme neobdrželi další gól. Velký podíl na tom měl i Miloš Šoukal, který chytal první zápas v životě a má to tak za litr rumu.:D A pak to přišlo, z posledních sil jsme srovnali stav skóre na 2:2 a v posledních deseti minutách to i vypadalo, že stav i otočíme. Ovšem někteří hráči si postupně ukusovali velká sousta a chtěli zápas rozhodnout sami, většinou střelami z dálky. Bohužel marně. Myslím si, že remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - F. Panáček [-] , J. Krčál [-] , R. Hošek [-] (30. L. Štreit [-] ) , F. Hlaváč [-] , J. Budín [-] , J. Necid [-] (59. S. Symonides [-] ) , O. Palík [-] , T. Hruboš [-] , J. Coufal [-] (46. L. Stejskal [-] ) , R. Hlávka [-]

FC Santus Jívoví B
M. Šoukal [-] - J. Hejtmánek [-] , L. Dřímal [-] , L. Střecha [-] , M. Žíla [-] , M. Dřímal [-] , J. Hošek [-] , A. Valenta [-] , M. Žejšek [-] , Z. Šoukal [-] , M. Tvrdý [-]

ŽK: 79. T. Hruboš .
Hráči zápasu: F. Hlaváč - J. Hejtmánek , M. Dřímal .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.