Tasov si doma poradil s béčkem Křižanova


0

Domácí Tasov vstoupil do nového ročníku soutěže výhrou nad rezervou Křižanova, která loni sestoupila ze III.třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matěj Pospíšil poslal domácí do vedení

V prvním zápase letošní sezóny Tasov hostil Křižanov. S tímto soupeřem jsme se utkali už minulý rok v přípravném zápase a dokázali ho vysoko porazit 6:0. Začátek zápasu ovšem vůbec nevypadal na podobnou kanonádu a pokud byl některý tým aktivnější, tak to byli právě hosté z Křižanova, kteří si vytvořili od počátku územní převahu. Šancí bylo ovšem na obou stranách jako šafránu a tak musela zafungovat standartní situace. Michal Vala skvělým centrem z rohového kopu našel ve vápně Matěje Pospíšila a tomu už nezbývalo nic jiného, než rozvlnit síť - 38. minuta a 1:0. V první polovině se už nic zajímavého neudálo a do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Ondřej Pospíšil dvěma góly potvrdil výhru domácích

Druhou půli začali znovu lépe hráči Křižanova, když nastřelili břevno a poté několikrát skvěle podržel brankář Páral, zejména při přímém kopu, který mířil přímo do šibenice. Naštěstí pro Tasov platilo staré známé „nedáš – dostaneš“ a hned z protiútoku zakončil kombinaci v 69. minutě přesně Ondřej Pospíšil - 2:0. O tři minuty později Jan Pospíšil prodloužil dlouhý nákop a Ondřej Pospíšil rozšířil svou sbírku na dva přesné zásahy - 3:0. Do konce zápasu už si Tasov hlídal výsledek a připsal si tedy své první tři body.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Myslím si, že jsme byli po většinu prvního poločasu fotbalovější, bohužel jsme ale nedokázali dokončit dobře rozehrané akce. Po obdržené brance po rohovém kopu jsme trochu vypadli z role. Od úvodu druhé půle jsme měli mírnou převahu, ale největší naše šance skončila na břevně branky domácích. Prakticky z protiútoku (nákopu) jsme inkasovali druhý gól a zanedlouho třetí. Pak už to z naší strany byl spíše křeč.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽILKA Jan - ŠVEC Rudolf (N), KUDRNA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.