Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Doubravník v domácím prostředí deklasoval Vlachovice


Branky


0

Ve čtvrteční dohrávce domácí Doubravník deklasoval Sněžné v poměru 8:0. Velmi podobně se domácím dařilo i v nedělním utkání, kdy si lehce poradili s Vlachovicemi. V první půli si díky dvěma slepeným gólům domácí vypracovali dvoubrankové vedení, které po přestávce postupně navyšovali až na konečných 7:0. V dresu domácích byl nejvíce vidět střelec hattricku Michal Jedlička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ FC Vlachovice
Tomáš Hiesböck - kapitán: Do stavu 3:0 jsme ještě tak nějak zvládali domácí tlak, ale po třetí brance musel do brány kvůli zranění gólmana hráč z pole a museli jsme přeskupit posty a tím šla naše hra do kytek. Přestali jsme hrát a domácím už tam padlo vše. Zápas jsme ale nezvládli od začátku a pokud budeme pokračovat v tomto tempu tak vidím podzimní část jako obrovskou tragédii. Ovšem na hráčích je vidět velké odhodlání to zlomit hned v dalším utkání se silným nováčkem Rudolcem. Nezbývá než věřit v lepší zítřky.



Sestavy


FK Doubravník
B. Konvalinka [-] - O. Müller [-] , M. Vojta [-] , M. Šikula [-] , J. Jaroš [-] (78. J. Patloka [-] ) , V. Čepička [-] (46. J. Vojta [-] ) , K. Vojta [-] , M. Jedlička [-] , J. Slámečka [-] , T. Beran [-] , S. Balák [-]

TJ FC Vlachovice
O. Chalupa [-] (75. V. Kucharčík [-] ) - K. Hlaváč [-] , P. Svoboda [-] , J. Nečas [-] , M. Petr [-] , T. Hiesböck [-] , M. Němec [-] (60. P. Doležal [-] ) , M. Pestr [-] , J. Hamřík [-] , T. Beneš [-] , M. Janošec [-]

ŽK: 50. J. Jaroš , 70. M. Vojta - 50. M. Janošec , 75. J. Hamřík , 80. T. Beneš .
Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.