2:1
(1:0)
54. T. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamil Hlaváč dvěma góly rozhodl o výhře Vlachovic


Branky


0

Domácí Kamil Hlaváč vstřelil v každém poločase jednu branku a rozhodl tak o výhře domácích Vlachovic. Domácí se ujali v prvním poločase vedení. Hostům se podařilo po deseti minutách druhé půle vyrovnat, ale poslední slovo si vzal opět Kamil Hlaváč. V souboji dvou bezbodových celků tak uspěli domácí. Hostující nováček soutěže zůstává po čtyřech zápasech bez bodu na posledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Utkání týmů z chvostu tabulky provázelo psí počasí. Poměrně dost pršelo a bylo značně nevlídno. Velmi mladé herálecké mužstvo se hned od počátku zatáhlo a čekalo na chyby domácích. Ti prakticky celý první poločas hledali, jak překonat soupeřovu obranu, ale povětšinou chyběla kvalitní finální fáze či hráče zradil terén. Územní převaha domácích byla pouze po vápno, tedy velmi neefektivní. V první velké příležitosti se ocitl Kamil Hlaváč, tváří v tvář brankáři ale netrefil bránu. Druhý pokus už byl úspěšný, a v 36. minutě stejný hráč dovezl míč do brány a bylo 1:0. Hosté se do šancí příliš nedostávali, tu největší a jedinou zachránil včasným vyběhnutím Tomáš Hiesböck. 

Kamil Hlaváč v závěru rozhodl o vítězství domácích

Druhý poločas začal lépe Herálec. Sérii chyb se domácím dařilo chvíli řešit, nakonec v 54. minutě se nadvakrát zblízka prosadil Tomáš Fiala a bylo vyrovnáno. Ještě chvíli poté se domácí rovnali a poté opět přebírali iniciatuivu. Nevyužili celou řadu standardních situací, náznaky šancí nedokázali zakončovat tak, aby byly nebezpečné a zdálo se, že si hosté odvezou remízu. Byli ale příliš neukáznění a rozhodčí postupně poslal do sprch dva jejich hráče. Hned první vyloučení Vlachovice využily. V 83. minutě zatáhl po křídle míč Jan Nečas, před brankou našel Kamila Hlaváče a ten druhým gólem rozhodl. Hosté v devíti neměli šanci jakkoliv zatlačit, a tak Vlachovice slaví první letošní výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Jan Petr - kapitán: S výhrou jsem samozřejmě spokojen, ale vzhledem k průběhu jsme měli odehrát klidnější zápas. Bohužel se těžko dostáváme do šancí a hrozně se na gól nadřeme.




Sestavy


TJ FC Vlachovice
T. Hiesböck [-] - P. Doležal [-] (46. J. Petr [-] ) , K. Hlaváč [-] , J. Nečas [-] , M. Němec [-] , M. Lukeš [-] , J. Šandera [-] , P. Svoboda [-] , J. Petr [-] , T. Beneš [-] , M. Pestr [-]

TJ Sokol Herálec B
T. Říčan [-] - J. Mjartan [-] (46. P. Troníček [-] ) , M. Kučera [-] , L. Klement [-] , T. Fiala [-] , D. Pochop [-] , L. Mrkvička [-] , D. Bukáček [-] , J. Nedvěd [-] , M. Dostál [-] (46. M. Weiss [-] ) , D. Říčan [-]

ŽK: 26. T. Beneš , 39. J. Šandera , 51. J. Nečas - 13. J. Nedvěd , 29. M. Kučera . ČK: 75. D. Říčan , 87. M. Kučera .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: MYŠKA Roman - NOVÁČEK Zdeněk (N), KUBÍK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.