2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná potvrdila dobrou formu a porazila Velkou Losenici


Branky


0

Rožná potvrdila výhrou nad Velkou Losenicí  třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vyhrála poločas o branku

Hned v první minutě utkání se mohla Rožná dostat do vedení, ale Jiří Kroupa tváří v tvář gólmanovi trefil míč slabě. Domácí si vytvářeli řadu šancí, ale všechny skvěle lapil Jiří Kasal. Například Marek Navrátil měl 2 krásné prudké střely ze střední vzdálenosti a i když míč letěl k tyčce, gólman je famózně chytil. Skóre se měnilo v 31. minutě po pokutovém kopu,který zahrával Marek Navrátil. Další gól mohl přidat Jiří Vyžrálek, který šel sám na gólmana, ale jeho únik gólman chytil. Hosté ohrožovali Jindru Berana hlavně z delší či střední vzdálenosti, ale se všemi střelami si Jindr a Beran skvěle poradil. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Filip Humpolík potvrdil brankou výhru Rožné

Ve druhé půli bylo k vidění opět dost šancí. A jednu z nich proměnil Filip Humpolík v 62. minutě. Jiří Kroupa házel dlouhý aut do vápna a Filip Humpolík hlavou zvýšil skóre. Do samostatného úniku se dostal i Marek Beno, ale jeho střelu hostující gólman skvěle chytil. Poté měl Marek Beno ještě jednu velkou šanci, ale jeho hlavičku po centru Jiří Kasal chytil. Zápas to nebyl vůbec pěkný, ale šancí bylo k vidění opravdu hodně. Podle mě je výhra zasloužená.

 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: V tomto zápase vynikali hlavně brankáři. Oba týmy měli několik šancí, ale nám se podařilo vstřelit 2 branky a díky tomu zápas vyhrát. Jinak šancí jsme měli mnohem více, ale hosty držel skvěle chytající Jiří Kasal.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Pokud nedáte branku nemůžete vyhrát. Domácí dokonale využili znalost svého malého hřiště. Přesto musím své hráče pochválit za bojovnost a nasazení. Super výkon podal v bráně J. Kasal.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - A. Korbička [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] (67. I. Pokorný [-] ) , P. Kunc [-] - M. Beno [-] , O. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] , J. Kroupa [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-] (76. J. Švestka [-] )

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , P. Mach [-] - J. Grodl [-] (68. R. Pátek [-] ) , T. Neubauer [-] , D. Králíček [-] (57. J. Ptáček [-] ) , R. Kasal [-] , D. Baránek [-] (70. O. Augustin [-] ) , Z. Pospíchal [-] - P. Kamarád [-]

ŽK: 54. T. Sýkora , 75. P. Kunc - 24. R. Kasal .
Hráči zápasu: J. Beran - J. Kasal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŽILKA Jan - HANUS David (N), PÁTEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.