Pohledec ve šlágru kola zdolal vedoucí Ujčov


Branky


2

Pohledec vyhrál díky dvěma brankám Leoše Ondráčka zápas s vedoucím Ujčovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec vyhrál těsně první poločas

V posledním domácím zápase podzimu přivítal Pohledec soupeře z Ujčova. Pohled na tabulku říkal, že se utkali dva nejlepší týmy soutěže. Domácí nastupovali do zápasu s touhou stáhnout ztrátu na svého rivala, hosté naopak s cílem navýšit svůj náskok v tabulce. Zápas začal opatrně a dominovali v něm obě obrany. Nejdříve se osmělil domácí Pohledec, ale v největsí šanci minul hlavou Petr Skalník. Ale i hosté zahrozili, ale jejich příležitost zlikvidoval pozorný Hájek. Vzrušení přinesla 29. minuta, kdy v malém vápně nešetrně zajel do domácího golmana Sedler a po zásluze obdržel žlutou kartu. Ve 37. minutě se poprvé v utkání měnilo skóre. Martausova krásná střela z velkého vápna orazítkovala tyč a z následné dorážky již dokázal Bureše prostřelit Leoš Ondracek - 1:0. I přes snahu hostů skončil poločas stejným výsledkem.

Pohledec nakonec uhájil jednobrankovou výhru

Druhá půle začala předpokládaným tlakem Ujčova, ale žádnou vyloženou šanci si hosté nevytvořili. A tak se měnilo skóre na druhé straně. Opakovala se situace z první půle, Martaus vystřelil, Bureš tentokrát pouze míč vyrazil a Leoš Ondráček z nulového úhlu poslal míč do sítě - 2:0. Hosté vrhli všechny síly do útoku, domácí tým se naopak soustředil již především na obranu. V největší šanci hosty vychytal vynikající Hájek a řada hostujících pokusů skončila mimo tři tyče. Až v 77. minutě se hosté dočkali kontaktní branky, když se prosadil Zich -2:1. Paradoxně vstřelená branka přerušila hostující tlak a domácí Pohledec si taktickou hrou  pohlídal důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: V posledním domácím zápase podzimu jsme chtěli zvítězit. Důležité bylo,že jsme dokázali vstřelit první branku a v úvodu druhé půle jsme přečkali tlak soupeře a z brejku zvýšili. Obětavostí a vůlí dotáhnout zápas do vítězného konce, jsme udrželi těsné vedení. Soupeř měl vzhledem k průběhu hry logicky herní převahu, ale obrana v čele s Hájkem pracovala výborně. Musím pochválit celý tým za skvěle odbojovaný zápas.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Pro nás velmi krutý výsledek. Vytvořili jsme si velké množství šancí, které jsme trestuhodně zazdili. Soupeře jsme po většinu času přehrávali a byli jsme fotbalovější. Dnes vyhrál horší, což se prostě stává. Naším nejlepším hráčem byl Zbyněk Mitáš.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - J. Pustina [-] , O. Follprecht [-] (90. P. Prchal [-] ) , J. Hubáček [-] (89. J. Švanda [-] ) , L. Ondráček [-] (79. F. Karmazín [-] ) , J. Martaus [-] , B. Puchýř [-] (46. L. Novotný [-] ) , P. Skalník [-] , V. Šaroun [-] , V. Hubáček [-] , L. Jambor [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Němec [-] (84. J. Večeřa [-] ) , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] , J. Nedoma [-] (86. P. Mareš [-] ) - M. Dvořáček [-] , P. Mitáš [-] , V. Mitáš [-] , J. Sedler [-] (74. P. Mitáš [-] ) - P. Ryba [-] , M. Zich [-] -

ŽK: 45. M. Hájek , 78. J. Hubáček - 14. P. Ryba , 29. J. Sedler , 86. P. Mitáš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stehlík Michal - ŠVANDA Josef (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2017 16:43
Nej hráč Ujčov Mitáš Zbyněk
4. 11. 2017 16:29
Trenér Ujčov :Pro nás velmi krutý výsledek. Vytvořili jsme si velké množství šancí, které jsme trestuhodne zazdili. Soupeře jsme po většinu času přehrávali a byli jsme fotbalovejsi. Dnes vyhrál horší což se prostě stává.