Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 15:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dostál se Syslem režírovali výhru Březí


Branky


0

V předehrávce 1. kola, posledního na podzim, porazilo Březí poslední Věchnov a posunulo se na páté místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dostál poslal domácí do dvougólového vedení

Na svatého Václava byl předehrán zápas prvního kola, které bude na podzim odehraným posledním kolem. Do zápasu vstupovali domácí z jedenáctého místa tabulky a na kontě měli devět bodů. Věchnov, kterému se na podzim vůbec nedaří uzavírá tabulku soutěže a na kontě má jediný bod. Do zápasu za pěkného počasí vstoupili lépe domácí a již v 8. minutě vstřelili branku Davidem Dostálem 1:0.  V dalším průběhu první půle se střídali šance na obou stranách a ze hry měli o trochu více hráči Březí. Nakonec se jim povedlo vstřelit branku do šatny, když se trefil podruhé v zápase v 44. minutě David Dostál - 2:0. Domácí tak mohli odcházet do šaten velmi spokojeni.

Březí dovedlo zápas do vítězného konce

Do druhé půle se hosté snažili vstoupit aktivně, ale počáteční snaha o vstřelení branky vyšla vniveč. Hra se postupně vyrovnala a šance se střídaly na obou stranách. Jiskérku naděje rozdmýchal snižující brankou kanonýr Věchnova Ondřej Ostrýž a snížil na - 2:1. Hostům radost ale nevydržela dlouho a během dvou následujících minut jim zatloukl hřebíček do rakve Michal Sysel, když dvakrát rozjásal šedesátku místních diváků. Březí se dostalo tedy do vedení 4:1, které udržovalo taktickou hrou. Věchnov se dostal ke korekci skóre až devět minut před koncem, kdy se také podruhé v zápase trefil Ondřej Ostrýž - 4:2. Na konci zápasu se již nic výrazného neudálo, a tak si domácí připsali tři důležité body do tabulky, ve které se posunuli do klidnějšího středu tabulky. Věchnov nadále na podzim čeká na první vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Martin Běloch:

TJ Věchnov
David Starý: Nedaří se a nedaří, zápas s Březím byl dokonalým odrazem našeho zmaru a těžkopádnosti. Nedařilo se vůbec nikomu ani zkušeným a ostříleným to nesedlo a na výsledku to bylo znát. Zasloužená výhra domácích.



Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - M. Běloch [-] , R. Šmarda [-] , P. Šimek [-] , Z. Vala [-] , M. Hála [-] (75. J. Jobánek [-] ) - M. Sysel [-] (80. V. Klíma [-] ) , T. Habán [-] (88. P. Lysoněk [-] ) , A. Crha [-] (46. P. Vodička [-] ) - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - V. Martinek [-] , P. Smolík [-] , L. Šikula [-] , J. Jedlička [-] , J. Bílek [-] (73. J. Šípek [-] ) , J. Pokorný [-] , D. Uhlíř [-] (60. T. Bukáček [-] ) , O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , A. Pokorný [-]

ŽK: 40. D. Uhlíř , 50. P. Soudek , 60. A. Pokorný , 71. J. Bílek , 74. J. Pokorný , 86. J. Jedlička .
Hráči zápasu: D. Dostál , M. Sysel - O. Ostrýž .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - VOKŘÁL Martin (N), POKORNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.