0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrýž zařídil výhru Věchnova v Polničce


Branky


0

Ondřej Ostrýž se trefil dvakrát ve druhém poločase a Věchnov jeho góly vyhrál v Polničce 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Již v první minutě Polnička zahrozila, když se ke střele dostal domácí Štíbal, ale hostující Uhlíř ho vychytal. Hostující se také dostali ke střele, Martínkovu střelu zblokovali obranci. V polovině poločasu měla Polnička navrch,  to když Jirásek zakončoval těsně vedle tyče a o pár minut pozdějí střelou z první chtěl překvapit hostujícího brankáře. Jeho střela se ale zastavila o spojnici. V následující akci centroval domácí Neubauer na Štíbala. Jeho centr zpracoval za obranou a střílel. Jenže výtečně chytající Uhlíř zastavil i tento pokus. Na konci poločasu měli šanci i hostující, kdy jejich hlavičku vychytal domácí Chyba. První poločas byl v režii Polničky.

Věchnov dvakrát skóroval

 

Na začátku druhého poločasu měli šanci hostující, a to když Kroupa nahrával Ostrýžovi a ten pálil. Jeho úmysl ale vystihl domácí Chyba. V 61. minutě se opět ke střele ve vápně dostal Ostrýž a natrefil tyčku. Z protiútoku zahrozila Polnička, to když Synek přihával na Štíbala a ten uvolnil Neubauera. Běžel sám na brankáře a vystřelil. Jeho střelu Uhlíř perfektně vychytal.

 

V 65. minutě se poprvé v utkání měnilo skóre, když Soudek rozehrával rohový kop a nejvýše vyskočil Ostříž. Jeho hlavička mířila na zadní tyč, kde ji chtěl ještě Neubauer vytáhnout z brankové čáry, ale bez úspěchu - 0:1. V 80. minutě se dostal do protiútoku Věchnov a Ostříž obešel dva domácí obránce a skóroval - 0:2. V 90 minutě mohla Polnička snížit. Zahrávala penaltu. K exekuci se postavil Chyba. Rozběhl se a jeho úmysl vychytal bezchybný Uhlíř.

 

AUTOR: Milan Klíma



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Zápas jsme si prohráli sami. Pokud nebudeme dávat tutové šance, tak se výhry nedočkáme. Je vidět, že nám chybí hráč Kuřátko, který dával góly.

TJ Věchnov
David Starý: Do zápasu jsme vstoupili velmi vlažně. Domácí hráli hezký kombinační fotbal a kdybychom o půlce prohrávali 5:0, nikdo nedivil. Ale díky brankáři Fildovi a nemohoucím domácím útočníkům se tak nestalo. Druhá půle byl naprosto opačná. Věchnov hrál kombinační fotbal a díky Onkovi i dvakrát skóroval (mimochodem jich mohl dát asi tak pět (smích). V závěru mohli domácí snížit, ale nařízenou penaltu vychytal Filda domácího brankáře.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - J. Štíbal [-] , R. Synek [-] (64. Z. Lojek [-] ) , M. Jirásek [-] , M. Neubauer [-] , J. Kohout [-] (71. J. Jirásek [-] ) , T. Litochleb [-] , V. Moravec [-] , K. Koblížek [-] , J. Zachara [-] , J. Víška [-]

TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - P. Kučera [-] , O. Ostrýž [-] , J. Šípek [-] , V. Kroupa [-] , P. Soudek [-] , D. Uhlíř [-] , V. Martinek [-] , L. Novák [-] , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-]

ŽK: 23. T. Litochleb , 26. V. Moravec , 32. J. Zachara - 34. J. Bílek .
Hráči zápasu: P. Kučera , O. Ostrýž , F. Uhlíř .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - PIVKO Radek (N), ŠÍPEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.