Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná vyhrála vysoko v Bohdalově B


0

Rožná potvrdila dobrou podzimní formu a vyhrála v Bohdalově s místní rezervou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná dvakrát skórovala

Zápas začal vyrovnaně bez šancí na obou stranách. Postupem času ale začali mít navrch hosté, jelikož domácí nedokázali udržet míč vepředu a nevyhrávali souboje. Na bohdalovskou obranu se valil jeden útok za druhým, ta však odolávala. Nebyl by to však Bohdalov, aby v zápase nedaroval hostům branku. To se stalo ve 26. minutě, stoper Křesťan nahrál přímo na nohu hráči Rožné, ten okamžitě vyslal do úniku Kroupu, který se štěstím prostřelil gólmana. Hosté se dál snažili přidat další branky. Domácím jako již tradičně přestal hrát střed zálohy, takže hosté si s míčem od půlky v poklidu došli až k velkému vápnu. Takto mohli přidat 2 branky. První střelu vyrazil Velín na roh, druhá skončila na tyči. Domácí vůbec nestíhali tempu hry, byli pomalí a vše jim dlouho trvalo. Minutu před pauzou šli hosté do dvoubrankového vedení. Navrátil doběhl s míčem až k brance, přihrál pod sebe a Vyžrálek už měl snadnou práci. V průběhu prvního poločasu byl z lavičky vykázán domácí trenér Jiří Šustr, který místo předávání taktických pokynů svým svěřencům kritizoval výkon rozhodčího. Pravdou je, že nezkušený a nepřesný sudí Kříž příliš nepřispěl k vyšší úrovni zápasu, ale jeho hvizd znamenající konec první půle byl pro domácí vysvobozením.

Rožná navýšila skóre zápasu

O přestávce si domácí hráči chtěli svůj výkon vyříkat, ale spíše svalovali vinu jeden na druhého. Debatu rázně utnul vedoucí týmu "strejda Emča" Novotný, který zvýšil hlas a řekl hráčům, ať zapomenou na první půlku a začnou hrát a hlavně bojovat. Ti si to vzali k srdci, protože se na začátku druhého poločasu zlepšili a snažili. Výsledkem byl kontaktní gól. Filip Lán rozehrával standartku od střídaček, Henzl vyhrál hlavičkový souboj na Hanycha a ten poslal míč hlavou za Beranova záda. Jestli si někdo z přítomných diváků v tu chvíli myslel, že přijde tlak a snaha o vyrovnání, musel svých myšlenek později hodně litovat. Domácí totiž znovu přestali hrát, naopak rychlostně a technicky skvěle vybavení hráči Rožné se fotbalem bavili. S gólovou odpovědí přišli hned za 5 minut. Nikým nehlídaný Navrátil si ve vápně zpracoval balon a v pohodě zakončil. Čtvrtý gól přidal Vyžrálek, který vyhrál na hranici malého vápna hlavičkový souboj se svým spoluhráčem a ramenem dostal míč šťastně do sítě. Poslední slovo si vzal Švestka, který znovu sám před brankářem uzavřel skóre zápasu. V poslední minutě vyrazil Velín další šanci hostů a vzápětí přišel hvizd rozhodčího ukončující zápas, což bylo pro domácí znovu vysvobozením. Nazvat výkon domácích v tomoto zápase ostudou je rozhodně na místě.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Dnešní zápas vyhráli hosté zcela zaslouženě, my jsme jim to ale hodně usnadnili. Mrzí mě, že nezvládáme základní fotbalové vlastnosti, jako je obsazování protihráčů, jednoduché přihrávky na pár metrů, důraz v soubojích. Na hřiští mluví 2 hráči, nevíme o sobě, ale když rozhodčí něco špatně odpíská, hned máme všichni plnou pusu argumentů. Když chce někdo rychle rozehrát, nejde to, jelikož jsme otočení zády a koukáme do země bez snahy rychle hrát. Ale rozhodně kluky nijak neodsuzuji, protože pořád tvrdím, že tento tým má mnohem vyšší potenciál, máme na mnohem víc, jen to ze sebe musíme dostat. V domácím zápase musíme na hřišti nechat vše, s takto kvalitním soupeřem i 200%. Dnes to nebylo ani 50. Také nechápu, proč náš fanoušek za stavu 1:4 slovně a málem i fyzicky napadá hostujícího pomezního za údajně neodmávané offsajdy. Fanoušci měli spíš napadnout nás hráče za náš tragický výkon. Příští týden v dalším těžkém zápase v Losenici se musíme hodně zlepšit.

SK Rožná
Marek Navrátil: V celém zápase jsme byli lepším týmem. V první půli byla hra spíše na jednu bránu , ale ve druhé už se domácí osmělili a měli pár šancí. Výhra je zasloužená. Ještě musím pochválit hřiště. Hrát na takovém velkém a kvalitním hřišti je prostě radost.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , D. Skála [-] - J. Šimek [-] (83. L. Doležal [-] ) , L. Hanych [-] , B. Křesťan [-] - - F. Lán [-] (72. P. Fabík [-] ) , J. Vytlačil [-] , V. Pokorný [-] (46. R. Henzl [-] ) , F. Rosecký [-] (61. F. Boháček [-] ) , L. Novotný [-] (64. F. Řepa [-] )

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , T. Sýkora [-] , K. Beran [-] , A. Korbička [-] - M. Navrátil [-] , J. Kroupa [-] , M. Beno [-] , O. Kroupa [-] (62. P. Navrátil [-] ) - J. Vyžrálek [-] (74. I. Pokorný [-] ) , F. Humpolík [-] (67. J. Švestka [-] )

ŽK: 34. F. Lán , 42. B. Křesťan , 50. F. Rosecký - 53. K. Beran , 54. P. Kunc .
Hráči zápasu: M. Navrátil , J. Kroupa , J. Vyžrálek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - HANUS David (N), VEČEŘA Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.