D. Dostál 4. (p.)
D. Dostál 73. (p.)
D. Dostál 77. (p.)
3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí vidělo penaltový hattrick, ale Velká Losenice nakonec vydolovala bod ve druhé minutě nastavení


Branky


4. D. Dostál (p.) , 73. D. Dostál (p.) , 77. D. Dostál (p.) - 11. D. Králíček , 57. R. Kasal , 90. R. Kasal
0

Šest branek bylo vidět v Březí, kde se domácí rozešli s Velkou Losenicí nerozhodně 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Ve 12. kole III. třídy se utkalo v tabulce šesté Březí a desátá Velká Losenice. Hosté se jako nováček ukazují v dobrém světle a do Březí přijeli s cílem bodovat. Utkání se začalo lépe vyvíjet pro domácí, kteří měli hned ve 4. minutě možnost zahrávat pokutový kop a nezůstal v tomto zápase jak se později ukázalo jediný. Domácí kanonýr David Dostál ho proměnil a Březí šlo do vedení - 1:0. Velká Losenice se dočkala vyrovnání v 11. minutě po brance Davida Králíčka - 1:1. Do konce poločasu se střídaly akce na obou stranách a skóre prvního poločasu již zůstalo nezměněno.

Hosté vyrovnali v nastavení

Do druhého poločasu měli lepší vstup hosté a v 57. minutě šli do vedení brankou Radima Kasala - 1:2. Poté již začala penaltová podívaná. V 73. minutě přišel první penaltový zákrok v druhém poločase a k penaltě se postavil podruhé v zápase David Dostál a znovu nabídnutou šanci využil - 2:2. O čtyři minuty později přišla již třetí penalta v zápase a opět pro domácí. Ke překvapení všech si balón postavil opět David Dostál a svoji třetí penaltu opět proměnil - 3:3. Hosté se nenechali rozhodit a nadále podnikali útoky do obrany Březí. Jeden z posledních ataků domácí branky nakonec využil v 92. minutě opět Radim Kasal a svojí druhou brankou v zápase uzavřel skóre zápasu na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Dnešní zápas se nám úplně nepovedl podle představ. I když jsme byli lepším týmem, hosté nás dobře napadali a odehráli podle mého názoru dobrý zápas, ale až za hranici pravidel. To se jim stalo osudným a rozhodčí odpískal jasné penaltové zákroky. Vzadu jsme hráli taky jakš takš až na drobné chybičky. V poslední sekundě jsme ztratili výhru a to vždy dost naštve. Následně do Hamrů pojedeme s větší disciplínou a věřím, že si odvezeme body.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Chtěl bych hráčům poděkovat za to jak bojovali a že je nepoložili ani tři sporné penalty. Zejména ta poslední, která byla po jasném offsidu. Chceme všem dokázat, že do 3. třídy patříme právem a nenecháme se odradit některými jedinci, kteří nám nepřejí a viděli by nás nejraději zpátky v pralese.



Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - M. Běloch [-] (90. P. Lysoněk [-] ) , R. Šmarda [-] , M. Hála [-] , P. Šimek [-] , Z. Vala [-] - P. Vodička [-] (62. J. Jobánek [-] ) , M. Sysel [-] , T. Habán [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Molík [-] (46. O. Augustin [-] ) , P. Neubauer [-] , P. Mach [-] , T. Neubauer [-] - J. Grodl [-] , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] , D. Baránek [-] - R. Pátek [-] (71. M. Fišar [-] ) , P. Kamarád [-] -

ŽK: 16. R. Šmarda , 30. P. Vodička , 38. Z. Vala , 41. M. Běloch , 65. T. Habán - 23. R. Kasal , 24. R. Pátek , 67. P. Neubauer , 75. J. Grodl , 77. J. Kasal , 87. T. Neubauer .
Hráči zápasu: D. Dostál - R. Kasal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - VOKŘÁL Martin (N), CRHA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.