V Ujčově padaly branky v závěru


Branky


72. P. Ryba , 83. J. Sedler - 84. V. Oliva
0

Ujčov si po výhře nad Vírem upevnil vedení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Ujčov viděl derby plné emocí na hřišti i mimo něj.

První poločas začal velmi svižně a diváci museli být spokojeni s předvedenou hrou obou týmů.Vír byl více na míči, Ujčov však produkoval nebezpečnější akce. Přemek Ryba měl na noze vedoucí branku hned dvakrát, gólman hostí Preisler a nepřesná muška však byly proti. V 28. minutě aktivní Ryba zatlačil hostující defenzívu do úzkých a po faulu ve vápně se kopala penalta. Míč si vzal Pavel Němec a ke škodě domácích nechal vyniknout Preislera. Hosté ožili a výsledkem byla v 33.minutě po sérii rohů jejich jediná ložená šance, Bureš ji však se štěstím vyřešil. V 38.minutě musel z boje odstoupit po ostrém souboji Vl. Mitáš, což byla pro domácí komplikace, nicméně skóre se do poločasu nezměnilo.

 

Druhá půle přinesla emoce a branky

Ujčov přeskupil řady a hrál jednoduše, což na hosty platilo. Ryba se několikrát dostal po dlouhých balonech do zakončení, kýžený gól však ne a ne přijít. Vír se snažil prosadit se kombinačně, jeho snaha ve většině případů končila na výborné obraně domácích. Domácí byli po zásluze odměněni v 71.minutě, kdy se dostal do zakončení Sedler, jeho střelu hostující gólman vyrazil před sebe, kde číhal Ryba a pohotově otevřel účet zápasu - 1:0. Ujčov se dostal zaslouženě do vedení a Přemek Ryba byl odměněn za svou snahu. V následujících minutách se na hřišti hodně jiskřilo a to neunesli někteří diváci, které popadl amok a porvali se. Na hřišti byl aktivnější Ujčov a v 84. minutě se prosadil znovu. Krásný centr z voleje z vápna napálil z první Jakub Sedler a jeho projektil zapadl pod víko bezmocně stojícího Preislera. Hosté odpověděli bleskově. Po rozehrávce  míč nakopl Oliva a ten k překvapení všech skončil v síti 86. minuta -  2:1. Vír se pak hnal za vyrovnávací brankou, ale spolehlivá domácí obrana již zápletku nedovolila a Ujčov slavil.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: hosté se prezentovali velmi důrazným stylem a nám to příliš nesedělo. V druhé půli jsme svou aktivitou,vytrvalostí a kvalitou nakonec utkání dotáhli do vítězného konce. Hráče chválím za bojovnost a ochotu zvládnout zápas, který nám herně až tak nevyšel.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: V Ujčově jsme odehráli vyrovnaný zápas. Hrál se rychlý fotbal, šance měly obě mužstva. Druhý poločas probíhal ve stejném stylu až na to že domácí vstřelili o branku více jak mi a slavili tři body. A jak píše pan Oskar Jančík, že hráč Mitáš odstoupil po ostrém střetu, tak to byl souboj ve výskoku, se srazili ve výskoku hlavou žádný ostrý souboj v tom nebyl!!



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - MAREŠ Ondřej (N), LAHODNÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.