2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov otočil zápas ve druhém poločase


Branky


0

Věchnov se po výhře nad Jimramovem odpoutal z posledního místa v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý poslal brankou do šatny Jimramov do vedení

Za krásného skoro až letního počasí přivítala na svém pažitu Věchnovská tělovýchovná jednota, Jimramovský Sokol. Věchnovští posílení vybojovanou první podzimní výhrou v Pohledci chtěli potvrdit před domácím publikem a proto dle hesla vítězná sestava se nemění byli provedeny změny pouze dvě a to na místě brankáře, kdy kvůli zranění nemohl do brány Filip Uhlíř a tak jej nahradil střelec vítězného gólu  z Pohledce David Starý a druhou změnou bylo že se do základní sestavy nevešel dříč Tomáš Bukáček, kterého nahradil technik Víťa Hulák.    První desetiminutovka patřila Jimramovu, byli lepší, vypracovali si tři šance, jenže zakončení prach bídné. Po té se ovšem hra vyrovnala a osmělili se i domácí jenže i domácím jak si střelecký práh zvlhnul. Ve třicáté minutě to bylo vidět asi nejvíce, kdy si míč po rohovém kopu poskakoval před brankovou čárou a jelikož se nikdo do zakončení nedostal tak si v klidu pro míč došel brankář Hlaváč a bylo po šanci. Vítězná sestava vydržela v nepozměněná do 35. minuty kdy hřiště opustil Jirka Bílek z důvodu Zranění a na hřiště se dostal Míra Pečinka, který mohl otevřít skóre zápasu, ale bohužel míč netrefil a tak se ukazatel skóre zůstal na svém. Po té se opřeli do útoku hosté a i oni se trápili v koncovce, jenže do šaten šli s lepší náladou protože ve 45 minutě po ztrátě míče od Ondry Ostrýže se rychlým protiútokem na dva dotek dostali před bránu a krásnou střelou k tyči otevřel skóre zápasu Ondřej Černý.

Josef Pokorný rozhodl v poslední minutě

Druhá půle se nesla ve stejném duhu jako ta první, hosté začali lépe, ale bez gólového výsledku a po sedmi odehraných minutách začali dobývat věchnovští tvrz se jménem Jimramovská brána. Bohužel nepřesnosti a malý důraz ve finální fázi útoku nedovolili domácím lepší gólovou situaci. Až v 62. minutě se po samostatném úniku dostal ke krásné střele Vojta Martínek a Hlaváč ještě krásněji jeho střelu vytáhl nad břevno. Po té se do dvou gólových šancí dostali i hosté kdy rychlý brejk nenašel správnou adresu a nevšel se mezi tři tyče. Druhou šanci nabídl Jimramovským brankář Starý, který ve snaze o rychlou rozehru trefil kolemjdoucího obránce Nováka, od kterého se míč odrazil přímo na kopačku hostujícího záložníka, který s nabídnutou šancí pohrdl a opět se ukazatel skóre nepohnul. Po vyrovnání přímo křičela šance Nováka ze 78 minuty, kdy byl vybídnutý přihrávkou od Ondry Ostrýže, jenže střelu mu opět skvěle vytáhl Hlaváč. V 80. minutě věchnovští opět po standartní situaci nedostali před prázdnou bránou míč do sítě kdy okolo něj skákali, ale trefit jej nedokázal nikdo. Až v 82. minutě se opět ve velké vřavě nejlépe zorientoval Ondřej Ostrýž a vyrovnal na 1:1. Vstřelený gól a touha po vítězství dál hnala věchnovské za vstřelením druhého gólu, jenže střela Jirky Jedličky z 85 minuty díky teči obránce Jimramova nenašla místo v síti a Pepa Pokorný se teprve zastřeloval protože první rána mu nesedla, ale ta druhá v 91. minutě stála opravdu za to. Bomba z 20 metrů po které se Hlaváč už jen podíval uzavřela skóre zápasu. Velká radost z druhé výhry po sobě a odpoutání ze dna tabulky byla odměnou za odpracovaný a zodpovědný výkon.   Příští zápas se hraje, jak říkají experti o 6 bodů, protože vydřené a zasloužené výhry z předešlých zápasů je potřeby potvrdit na hřišti poslední Polničky, aby se před jarem lépe Věchnovu lépe dýchalo a k záchraně bylo blíže. Nebude to lehký zápas, tak jak ostatně žádný zápas není jednoduchý.


Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Opět odmakáno na 100% od všech na hřišti a přineslo to své ovoce. Šancí spálených na tři zápasy a kdyby byl Jimramov přesnější ve střelbě mohlo to být i opačně. Jenže na kdyby se nehraje a je dobře že jsme si potvrdili, že když se na hřišti maká a nemusí to být fotbalově na jedničku umíme vyhrát. Doufám že zlepšené výkony potvrdíme za týden v Polničce.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Hrál se sotva průměrný, nervózní zápas plný chyb a nepřesností na obou stranách. Nám se až do dneška venku dařilo, ale dnes to byla slabota. Chybí nám tvořivý záložník, který by hru usměrnil a dal ji myšlenku. Spoléháme na to co vydře M. Dvořák, ale ten má jen malou podporu. Musíme zkrátka přidat jinak body nebudou. Přesto jsme měli dost šancí na to zápas rozhodnout, ale zahodili jsme je....Domácí hra má do ideálu asi taky hodně daleko, ale věchnovští dřeli až do poslední minuty a jejich výhra je naprosto zasloužená a já jim k ní gratuluji. Zdravím pana Bílka. Obránce kvalitní, ale jinak je mi ho upřímně líto...45 minut sprostě urážet chlapa o 35 let staršího na to už musíš bejt hlava otevřená. Jinak sem rád viděl Onka, Soudyho a Pepíka Koláčka a přeju jim ať se chytnou a stoupají tabulkou. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - P. Malý [-] , O. Ostrýž [-] , J. Šípek [-] (63. J. Jedlička [-] ) , V. Hulák [-] , P. Soudek [-] , D. Uhlíř [-] (84. T. Bukáček [-] ) , V. Martinek [-] , L. Novák [-] , J. Bílek [-] (39. M. Pečinka [-] ) , J. Pokorný [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (32. P. Krejčí [-] ) , L. Zavadil [-] - L. Bednář [-] , V. Dostál [-] , M. Dvořák [-] , M. Zavadil [-] - O. Černý [-] (76. J. Prüger [-] ) , P. Nykodým [-]

ŽK: 77. J. Pokorný - 65. P. Nykodým , 82. V. Dostál .
Hráči zápasu: O. Ostrýž - M. Dvořák , V. Dostál .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - KOLBÁBEK Dalibor (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.