Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí vydolovalo bod v Rožné


Branky


0

Ani dvě branky nejlepšího střelce soutěže Jiřího Vyžrálka nevedly k tomu, že by Rožná naplno bodovala. Březí si odvezlo domů překvapivý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Zápas začali lépe domácí, kteří se dostali do vedení už v 6. minutě. Petr Navrátil hodil rychle aut do vápna na Marka Navrátila a ten z voleje vystřelil. Gólman střelu pěkně vyrazil, ale bohužel pro něj ji Marek Navrátil doběhl a přihrával do vápna. Tam si nabíhal Jiří Vyžrálek, který otevřel skóre. Ve 12. minutě mohlo být pro domácí ještě veseleji, když Jiří Kroupa nastřelil břevno. Domácí vyrovnali ve 24. minutě zásluhou Jana Jakeše. Ten obehrál protihráče a vystřelil. Jeho střelu bohužel pro domácí tečoval Adam Korbička, který se snažil míč odkopnout. Na tuto změnu nestihl Jindra Beran zareagovat. Do poločasu se už nic nezměnilo.

Rožná vedla, ale hosté vyrovnali

Rožná mohla jít do vedení brzo po začátku druhé půle, ale brejk Jiřího Vyžrálka skončil pouze na břevně. To v 58. minutě se domácí už dostali opět do vedení díky Jiřímu Vyžrálkovi. Petr Navrátil hodil dlouhý aut do vápna, kde ho prodloužil Jiří Kroupa až k Jiřímu Vyžrálkovi, který hlavou dostal Rožnou do vedení. Po dalším dlouhém autu od Petra Navrátila míč domácí tečovali a ten skončil opět na břevně. V 76. minutě hosté udeřili po rychlém brejku a na konci této krásné akce stál Michal Sysel, který prostřelil Jindru Berana. Rožná po tomto gólu rozehrávala ze středu hřiště a Adam Korbička se rozhodl zkusit štěstí z půlky hřiště hned po rozehrávce. Jeho dalekonosná rána skončila opět na břevně a tudíž se skóre neměnilo. Poté byla Rožná aktivnější a dostávali se do šancí, ale žádná branka už nepadla a tak se oba týmy rozešli remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Herně to byl vyrovnaný zápas, ale na šance jsme byli lepší, když jsme nastřelili 4x břevno. Ale dá se říci, že remíza je spíše spravedlivá.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Dnešní zápas byl podle mého názoru vyrovnaný. Rožná to na svém malém hřišti umí, ale dokázali jsme se s tím vypořádat velice dobře i při troše štěstí, avšak domácí tým hnal dopředu rozhodčí. Dělba dobu z mého hlediska spravedlivá.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - A. Korbička [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] , P. Kunc [-] - M. Beno [-] (60. O. Kroupa [-] ) , P. Navrátil [-] (78. J. Švestka [-] ) , M. Navrátil [-] , J. Kroupa [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-] (70. I. Pokorný [-] )

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - R. Šmarda [-] , Z. Vala [-] , M. Běloch [-] , P. Šimek [-] , M. Hála [-] - T. Habán [-] , S. Tvarůžek [-] (78. J. Jobánek [-] ) , M. Sysel [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 85. J. Jobánek , 90. M. Běloch .
Hráči zápasu: J. Vyžrálek - J. Jakeš , M. Sysel .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŽILKA Jan - HANUS Jan (N), CRHA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.