2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť vyloupila Hlubočky a odváží si 3 body


0

V posledním domácím utkání sezóny přivítaly Hlubočky, které si v minulém kole zajistily záchranu v soutěži, Náměšť na Hané. Té patří v tabulce 6. příčka, ale v našlapaném čele tabulky ztrácí pouhé 2 body na 3. příčku. Hlubočky svého soupeře v úsecích hry přehrávaly, přesto Náměšť rozhodla ze tří úniků a odváží si 3 body po výhře 3:2. Hlubočky tak v posledním domácím zápase sezóny utrpěly hořkou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil smírně

Okamžitě po výkopu se Námešť na Hané dokázala prosadit. Ve 2. minutě dostal přihrávku mezi obránce hostující Šouapl, který nezaváhal, rozvlnil síť a Náměšť tak bleskově vedla 1:0. Hlubočky však brzký gól nezlomil a vytvořily si celou řadu gólových příležitostí. Za záda brankáře Doležala však mířil pouze Hlaváč a do šaten se tak šlo za stavu 1:1. 

Druhý poločas přinesl rozuzlení

Druhá polovina dějství přinesla 3 branky.  Nejprve se v 54. minutě prosadil Fišara, když aktivním presinkem Náměšť obrala o míč domácího stopera Karase a Fišara změnil stav utkání na 2:1 z pohledu hostů. Vzápětí byl střelec prvního gólu, Vojtěch Šoupal, vystřídan Ošťádalem a na lavičku mohl usednout spokojen. Pro Náměšť to vzápětí bylo ještě veselejší. Trenérova šťastná ruka při střídání zajistila vedení o 2 branky. V 63. minutě přesně zakončil Ošťádal a upravil stav utkání již na 3:1. Nový muž na hřišti se tak trenérovi odvděčil již po 4 minutách hry. Za Hlubočky už pouze zkorigoval stav utkání Nguyen, který se prosadil v 72. minutě po asistenci Goldscheida. 



Ohlasy k zápasu


FK Hlubočky
Jiří Lužný (trenér): V utkání jsme si nezasloužili prohrát. Měli jsme spoustu šancí, které jsme díky výbornému brankaři hostí, ale hlavně díky naší málo důrazné koncovce, neproměnili. Dobře jsme kombinovali, vytvářeli si šance, ale produktivita byla mizerná. Trest přišel vždy v podobě brejkových situací od hráčů Náměště a našich školáckých chybách, které dokázali jejich hráči proměnit. Na závěr sezóny jsme předvedli v domácím prostředí dobrý výkon, který nebyl odměněn vítězstvím.

SK Náměšť na Hané
Vojtěch Šoupal (útočník) - střelec první branky: Věděli jsme, že nás v Hlubočkách bude čekat těžký zápas. Hlubočky se především v jarní části sezony výsledkově zvedly a proto jsme se snažili do zápasu vstoupit aktivně. To se nám také podařilo a po prvním rychlé akci jsme dokázali jít do vedení. Hlubočky po většinu prvního poločasu držely míč a vyvíjely na naši obranu tlak. Ovšem kromě střel z větší vzdálenosti, které s lehkostí likvidoval M. Doležal, moc nezahrozily. Naopak my hrozili rychlými protiútoky, které ovšem likvidoval taktéž skvělý brankář hostí. Ujala se tedy až akce Hluboček ke konci prvního poločasu, kdy se soupeři podařilo propasírovat přihrávku až do malého vápna a poté za pomoci tyče vstřelit branku. Poločas tedy 1:1. Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Opět se nám podařilo vstřelit rychlou branku. Soupeř opět držel míč, ale další gól jsme vstřelili my. Hlubočky to ovšem nevzdaly a byli jsme nakonec rádi za hubené vítězství 3:2. Na počasí jaké panovalo si myslím, že obě mužstva předvedla slušný výkon.



Místo: Hlubočky.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.