Ujčov vydřel tři body v Březí


Branky


0

Jediná branka rozhodla o osudu zápasu v Březí, kde se vedoucí celek tabulky Ujčov prosadil v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

V nedělním slunném,větrném odpoledni se v Březí představil lídr soutěže z Ujčova.Domácí však vědomi si své dobré předchozí výsledkové série nechtěli dát kůži zadarmo.Byl to tak překvapivě domácí tým, který do utkání vstoupil aktivněji a předváděl pohledné fotbalové akce.Ujcov byl těžkopádný a jeho hra byla hodně kostrbatá.Březí se pro kombinovalo do výborných střeleckých pozic v 9. a 16.minutě, Bureš v bráně hostí však předvedl opět nadstandardní výkon. Ujčov přečkal úvodní tlak domácích a z ojedinělé přesnější akce mohl skórovat- míč převzal v 32min Ryba,jeho přesný pas do vápna však Hanák poslal z první nad. Zbytek první půle již odehráli obě mužstva obezřetně bez větších šancí.

Zápas rozhodl Hanák v druhé půli

Druhá půle začala podobně jako první, domácí se opět vrhli do útočení a drali se za vedoucí brankou,Bureš a nepřesnost na jejich kopačkách však držela nerozhodný stav.Po hodině hry situace ve vápně hostí rozbouřila emoce.Po souboji o míč rozhodčí zapískal penaltu.V následující bouřlivé debatě snad všech hráčů na hřišti a především fair-play gesta domácího hráče,mladý sudí Kocour penaltu odvolal.jeho rozhodnutí nebylo jednoduché a i za celkové vystoupení v zápase zaslouží pochvalu. Ujčov postupně hru vyrovnával a snažil se být aktivnější dopředu. Hanák v 73.min prošel až do vápna domácích a jeho bomba prosvištěla těsně nad břevnem. Domácí na toto varování příliš nedali a hosty to nabudilo.Ujčov v rychlém sledu kopal tři rohy,které domácí obrana ještě odvrátila,ale pak po autu propadl míč v 78.min až k Hanákovi a ten jej se štěstím dotlačil do sítě 0:1. Zkušený tým Ujčova poté přeskupil řady a s přehledem utkání dovedl do vítězného konce,který byl pro domácí velmi krutý neboť byli po většinu času lepším týmem.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Dnešní zápas byl jasně náš. S klukama jsme do toho vlítly naplno. Ujčov si s námi nevěděl rady i přesto si dokázali pár šancí také vytvořit. Měli jsme mnoho brankových příležitostí, které jsme nedokázali využít, i přesto si myslím, že nesmyslné rozhodnutí rozhodčího Kocoura nás stálo body. Tento mladý rozhodčí zápas v prvním poločase řídil velice dobře. Ve druhé polovině se po penaltovém dohadu, kdy poslechl převážně hlasitější hostující tým totálně sesypal a zápas podle mého názoru úplně zničil. Mohli jsme pokračovat na naší vítězné vlně avšak s tímto typem rozhodčí to určitě nepůjde. Bohužel

SK Ujčov
Oskar Jančík: Domácí tým hrál velmi dobře a po většinu času diktoval tempo hry, své šance však neproměnil a my jsme jej za to dokonale ztrestali. Naše hra dnes postrádala kvalitu a nasazení a remízové utkání nakonec dopadlo za tři body za což jsme nesmírně rádi.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOCOUR Erik - VOKŘÁL Martin (N), CRHA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.