Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bohdalova si zastřílela proti Bohdalci


Branky


0

Bohdalov byl svědkem vysoké výhry domácích proti nováčkovi z Bohdalce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát skórovali

Domácí nastupili do zápasu s posilami z A-týmu, hrajícím trenérem Tomášem Doležalem, Kubou Šimkem a na střídačce s Frenkem Pokorným. Na hře Bohdalova to bylo znát již od začátku, hosty zatlačili k jejich brance a ve třetí minutě se dostali do vedení. Na rohový kop si naskočil Novák, hlavou míč špatně trefil, ale za zadní tyčí ho doběhl Vytlačil a z těžkého úhlu levou nohou propálil golmana. Hned za minutu mohl přidat stejný hráč další gól, jeho hlavičku po rohovém kopu ale Skryja skvěle vyrazil. Domácí stále útočili, šance ale zůstaly nevyužity. Hosté se k žádně šanci nedostali, kapitán Sklenář byl těsně bráněn domácími beky a spoluhráči ho v útoku příliš nepodporovali. Domácí navýšili své vedení na konci poločasu. Šimek na rohu velkého vápna přihrál lépe postavenému Doležalovi a ten technickou střelou na vzdálenější tyč poklidil přesně za kolík. Za 2 minuty si pro centr na malé vápno nevyběhl Skryja, míč se snažil vyvézt obránce, Doležal ho ale lehce předběhl a v poklidu zakončil. Do kabin se tak šlo za tříbrankového vedení domácích.

Vytlačil vstřelil hattrick

Do duhé půle nastoupili domácí s cílem přidat další branky. To se povedl hned za 5 minut. Šimek dostal přihrávku za obranu, obešel golmana a zavěsil. Hned po rozehrávce se dostal k míči Doležal, přihrál mezi obránce Vytlačilovi a ten znovu levačkou prostřelil z první Skryju. O vítězi zápasu bylo v tu chvíli rozhodnuto. Hosté se dál snažili, ale už příliš neběhali, takže domácí měli spoustu prostoru a času. S tím si ale nedokázali poradit a jejich akce končily nepřesným zakončením. V 60. minutě vyslal krajní bek Filda Lán krásnou střelu ze 30-ti metrů, míč se odrazil od břevna na malé vápno, dobíhající Frenk Pokorný ale odmítl dát gól, místo jednoduché dorážky přihrál Fabíkovi, od něho se však těžký míč pouze odrazil do rukavic golmana. Domácí se dál snažili přidat další branky, ovšem zakončení bylo znovu nepřesné. Na to už se nemohl dívat hrdina dne Jarma Vytlačil, vzal si míč u postraní čáry, prošel přes dva hráče, navedl si míč do vápna a opět levačkou trefil horní roh branky - gól, hattrick, čepice dolů. 10 minut minut před koncem uzavřel skóre zápasu Fabík, který nakopávaný míč prodloužil hlavou za sebe a ten skončil k překvapení všech, včetně právě vystřídaného golmana Kamaráda, v brance. Domácí si tak připsali další 3 body a jsou v klidném středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Dnešní zápas se odehrál v poklidném tempu. Měli jsme ho od začátku pod kontrolou. Hosté mě za celý zápas nijak výrazně neohrozili. Myslím, že kluci si zápas užili, dali pár hezkých branek, hlavně Jarma Vytlačil se bavil a tímto ho zdravím na jeho noční směnu v Cooper-Standard Automotive.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Zápas jsme naprosto nezvládly, za celé utkání jsme se dostali do 2 šancí, které jsme zakončit nedokázaly. Soupeř po zásluze získal 3 body.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , B. Křesťan [-] , D. Skála [-] - L. Hanych [-] (73. M. Krčál [-] ) , F. Řepa [-] (29. V. Pokorný [-] ) , F. Rosecký [-] (69. L. Novotný [-] ) - J. Vytlačil [-] (80. L. Doležal [-] ) - T. Doležal [-] , J. Šimek [-] (58. P. Fabík [-] ) , F. Lán [-]

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] (75. R. Kamarád [-] ) - J. Sklenář [-] , J. Dostál [-] (58. J. Dostál [-] ) , D. Staněk [-] (72. D. Skryja [-] ) , L. Jaša [-] , P. Černý [-] (50. R. Morkus [-] ) , V. Ambrož [-] , I. Hřebíček [-] (46. P. Harvánek [-] ) , F. Franěk [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

ŽK: 30. L. Hanych .
Hráči zápasu: T. Doležal , J. Vytlačil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽILKA Jan - HENZL Jan (N), FRANĚK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.