Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná porazila vysoko Polničku


0

Rožná v domácím prostředí dokázala svoji sílu a nastřílela Polničce sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná se čtyřikrát prosadila

Zápas začli aktivněji domácí a už v první minutě trefil Marek Navrátil břevno. Poté se domácí dále tlačili do útoku, a vytvářeli si šance. Střelu Petra Navrátila perfektně vyrazil Milan Klíma. Domacím se podařilo rozvlnit síť ve 22. minutě. Po faulu na Filipa Humpolíka kopal pokutový kop Marek Navrátil, který jej proměnil. Filip Humpolík se po jedné akci dostal k vápnu a vystřelil. Jeho střelu gólman opět pěkně vyrazil. O 4 minuty později od penalty se po krásném rychlém brejku prosadil Ivoš Pokorný. Pavel Kunc nahrál Marku Navrátilovi, který míč potáhl a přihrál na Jiřího Kroupu. Jirka opět míč potáhl a dával pod sebe do vápna a tam se k míči dostal nejdříve Ivoš Pokorný, který dal gól na 2:0. Brance na 3:0 předcházela krásná individuální akce Jiřího Kroupy. Jirka krásně obehrál 2 hráče hostí a přihrával na Jiřího Vyžrálka, který zvyšoval na 3:0. Ke konci poločasu zahrával rohový kop Petr Navrátil. Na jeho luxusní centr si naskočil Filip Humpolík a hlavou zvyšoval na 4:0. 

Dvě červené a pět branek padlo ve druhé půli

Do druhé půlky naskočil Jaromír Švestka, který střídal zraněného Pavla Kunce. Na začátku druhé půle domácí opět udeřili. Střelu Jaromíra Švestky gólman vyrazil. Nejblíže k dorážce měl Jiří Vyžrálek a díky tomu navýšil na 5:0. V 53. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Filip Humpolík a domácí hráli o deseti. Netrvalo dlouho a hosté se radovali z gólu. Za hosty snížil Jiří Kohout. Ve druhé půli ztratila hra na kráse, a do hry se dostávali i hosté. Šestý gól domácích vsítil Marek Navrátil, který prošel středem hřiště a střelou zpoza vápna dal gól. Hosté ale nesložili zbraně a zkoušeli to hlavně střelami z dálky. Jedna jejich střela se uchytila. Adam Korbička, který zaskakoval za Jindru Berana v bráně díky ostrému slunci moc neviděl a tak mu míč prošel mezi rukama. Hrálo se až do konce a v 88. minutě po faulu na Jiřího Kroupu se kopal přímí kop z hranice vápna. Jiří zahrával přímí kop, ale jeho střelu zblokovala zeď. Naštěstí pro domácí se míč odrazem hodně zpomalil a tak mohl Marek Navrátil dokončit hattrick.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Zápas jsme začali dobře a byli jsme aktivnějším týmem, který si tvořil šance. Do konce první půle jsme stihli dát čtyři branky a hosté toho moc neměli. Ve druhé půli po vyloučení Filipa Humpolíka hra ztratila na kráse, ale branky padali dál. Konečných 7:2 muselo být pro diváky atraktivní.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes byl přístup hráčů špatný. Rožná byla důrazná a lepší. Jsou hráči, kteří bojují a ti co na to kašlou. Chystám změny v týmu. Je na čase ukázat, že to jde i bez nich.



Sestavy


SK Rožná
A. Korbička [-] - P. Kunc [-] (46. J. Švestka [-] ) , T. Sýkora [-] , K. Beran [-] , O. Kroupa [-] - F. Humpolík [-] , P. Navrátil [-] , M. Navrátil [-] , J. Kroupa [-] - J. Vyžrálek [-] (76. J. Hanus [-] ) , I. Pokorný [-]

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - R. Synek [-] (72. Z. Lojek [-] ) , J. Štíbal [-] , J. Kohout [-] (68. K. Podloucký [-] ) , J. Jirásek [-] , M. Neubauer [-] , J. Víška [-] , T. Litochleb [-] , M. Podloucký [-] , V. Moravec [-] , K. Koblížek [-]

ŽK: 25. F. Humpolík - 49. J. Kohout . ČK: 53. F. Humpolík - 87. K. Koblížek .
Hráči zápasu: M. Navrátil , J. Kroupa - R. Synek , V. Moravec .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MYŠKA Roman - KRAJČO Dalibor (N), JANEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.