0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov opět nebodoval


Branky


0

Ani v devátém kole se Věchnov neradoval z výhry a podlehl v domácím prostředí Víru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šenkýř rozhodl brankou v první půli

Po nejhorším vstupu do sezóny v historii klubu se snažili domácí zlomit smůlu a připsat si první výhru v derby s Vírem. Byť trošku kostrbatě, ale přeci jen vstup do zápasu byl lepší než ve čtvrteční předehrávce v Březí. Bohužel i když domácí Věchnov nehrál špatně tak v 19. minutě inkasoval z kopačky Davida Šenkýře, který nejdříve zahrál  přímý volný kop, který domácí stopér a kapitán Jirka Jedlička odhlavičkoval bohužel zpět na kopačku Davida Šenkýře a ten si vzpomněl na poučku, když nevíš co s balónem kopni do něj a ono to tam spadne, a ono spadlo. Po té se snažili domácí o vyrovnání, ale bohužel finální přihrávka nebo střela neměla patřičné parametry, a proto se ukazatel skóre neměnil. Ba naopak se do velmi slibné šance dostali opět hosté, kdy po rohové kopu ve 33. minutě se nadvakrát snažili vírští fotbalisté dostat míč za brankovou čáru, jenže první hlavičku svým tělem vytáhl Jirka Bílek a druhou dorážku skryl ve svých rukavicích Filip Uhlíř. Ve 41. minutě se protáhl mezi obránci domácí Vojta Martínek, ale i on se k lepšímu zakončení nedostal. 

Hosté výhru udrželi

V druhé půli domácí vyslali na hřiště Lukáše Nováka a hostům se zranil motor sestavy David Lahodný a na obou stranách byli změny znát. Věchnov dominoval a Vír byl bez svého špílmachra poloviční a bez nápadu a domácí se hnali za vyrovnáním. První obrovskou možnost na vyrovnání měl Vojta Martínek, který se dostal k zakončení díky chybě, jinak spolehlivého Preislera, ale jeho střela se mezi tyče nedostala. Do druhé obrovské šance se dostal domácí Ostrýž, který nezištnou přihrávku od Lukáše,,šakala" Nováka krásně zpracoval, ale jeho střelecký pokus výborně vytáhl Preisler na roh. Třetí velkou šanci měl Jirka Jedlička, který v 78. minutě krásnou daleko nosnou střelou nechal vyniknou výborného  Preislera. Poslední velkou šanci měl ,,Šakal", který v nastaveném času dostal přihrávku od Petra Soudka, ale bohužel se jeho střela nevešla mezi tři tyče. Věchnov tedy odešel opět bez bodu, ale tentokrát opravdu nezaslouženě, protože celou druhou půli byl jasně lepším týmem a nevyužité gólovky musí mrzet o to více. Příští týden zajíždí Věchnov do silného Pohledce, kterému se naopak velice daří a tak věřím, že zabojujeme a odvezeme si alespoň bod.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Oproti zápasu v Březí úplně jiný výkon a nasazení. Myslím si že minimálně remíza by zápasu slušela a kdybychom využili všechny naše příležitosti tak jsme ty toužebně očekávané tři body měli, ale bohužel fotbal se hraje na góly a ne na šance. Pochvala celému týmu, který se během tří dnu vzpamatoval a předvedl o hodně lepší výkon.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř:



Sestavy


TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , V. Hulák [-] , D. Uhlíř [-] (46. L. Novák [-] ) , V. Martinek [-] , J. Vrbka [-] (88. D. Starý [-] ) , J. Jedlička [-] , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , D. Lahodný [-] (47. M. Krejčí [-] ) , E. Čech [-] , M. Havel [-] (11. V. Sedler [-] ) , M. Matuška [-] (78. Z. Hovorka [-] ) - V. Oliva [-] , D. Šenkýř [-] , O. Rychlý [-] , J. Smolík [-] - V. Oliva [-]

ŽK: 73. J. Bílek - 60. M. Matuška , 71. J. Smolík , 71. D. Šenkýř , 82. J. Preisler .
Hráči zápasu: D. Šenkýř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - POKORNÝ Josef (N), PISKAČ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.