1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec udolal nováčka ve druhém poločase


Branky


0

Pohledec pokračuje ve vítězném tažení, tentokrát zdolal Velkou Losenici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

V domácím prostředí přivítal Pohledec nováčka z Velké Losenice. Utkání se hrálo na těžkém terénu a zejména v prvním poločase to sedělo více hostujícímu týmu. Pohledec si tentokrát nevytvořil úvodní tlak a nebezpečnějším týmem byla Losenice. Nicméně ani jeden z týmů si nevytvořil gólovou šanci. V průběhu prvního poločasu se oba týmy osmělily. Nejdříve domácí Follprecht střelou za hranicí velkého vápna, které scházely centimetry, aby skončila v bráně. Následně zahrozili hosté,kteří pěkně prošli středem hřiště, ale kolmicí za obranu nedokázal útočník Losenice usměrnit mezi tři tyče. To byla největší šance hostů v zápase. V závěru poločasu předvedli domácí pěknou kombinaci mezi Bártkem a Skalníkem, ale druhý jmenovaný nezamířil přesně.

Folprecht rozhodl zápas ve druhé půli

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. A hned v úvodu si vytvořili slibnou šanci. Míč do vápna zatáhl Bártek a před bránou hledal Ondráčka, který tísněn bekem nedokázal překonat Kasala. Domácí tým byl aktivnější, ale do šancí se nedostával. Až v 66. minutě Bártek hlavou poslal do samostatného úniku Ondru Follprechta a ten se nemýlil - 1:0. Prřdat pojišťovací branku mohl Ondráček, ale v dalším samostatném úniku netrefil branku. Posledních deset minut se domácí tým soustředil především na defenzivu, Losenice měla několik rohů, ale nic z toho nevytěžila a body zůstaly v Pohledci.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: První poločas z naší strany nebyl dobrý. Chyběla nám agresivita v osobních soubojích,scházel nám pohyb a poztráceli jsme hodně balónů v přechodové fázi. Druhý poločas již byl z naší strany lepší a začali jsme si vytvářet i nebezpečné situace před soupeřovou brankou. Šli jsme za vítězstvím zlepšeným výkonem v druhé půli. Nutno podotknout,že soupeř hrál velmi dobře,mile mě svým výkonem překvapil.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Vyrovnané utkání v němž rozhodla naše chyba ve 2.poločase.V zápase jsme opět nevyužili některé stoprocentní šance.Bohužel nemáme klasického zakončovatele. Mrzí mne zranění některých našich hráčů.Soupeř hrál některé situace až za hranou,ale to by měl ukočírovat pan rozhodčí.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - O. Follprecht [-] , D. Bártek [-] (79. L. Novotný [-] ) , L. Ondráček [-] , J. Martaus [-] (61. J. Hubáček [-] ) , P. Skalník [-] , B. Puchýř [-] (82. M. Skalník [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] (61. P. Prchal [-] ) , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] , P. Mach [-] - J. Grodl [-] (70. O. Augustin [-] ) , T. Neubauer [-] (11. D. Baránek [-] ) , R. Kasal [-] , Z. Pospíchal [-] - J. Ptáček [-] (59. R. Pátek [-] ) , P. Kamarád [-]

ŽK: 89. V. Šaroun .
Hráči zápasu: M. Hájek , O. Follprecht , V. Šaroun .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: LANDSMAN David - ŠVANDA Josef (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.