1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička si připsala první remízu v soutěži


Branky


0

Polnička vydolovala v domácím prostředí bod, když remizovala s Bohdalovem B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly dvě branky

Utkání začali aktivnějí hosté a to v 7. minutě, kdy Řepa vystřelil na domácího Chybu. Ten jeho střelu sebral do koše. Ve dvanácté minutě mohli domácí otevřít skórte utkání a to když z poloviny hřiště rezehrával přímý kop Štíbal, centroval na zadní tyč, kde hlavičkoval Moravec. Jeho hlavička mířila jen do tyče. V 15. minutě znovu střílel hostující Řepa, ale jeho střelu Chyba vyrazil, jenže pouze do vápna , kde se chopil příležitosti Fabík, ale jeho střela neměla přesnost . V 18. minutě domácí otevřeli skóre utkání a to když Kohout  nahrával do uličky mezi záložníky a Podloucký Karel  po dlouhých přípravách vystřelil. Jeho střela na mokrém terénu nabrala rychlost a mířila těsně vedle brankáře. jeho střelu tečoval hostující Vytlačil a míč se zatřepetal v síti 1:0. V 29 minutě po výkopu domácího Chyby se míče, který přeskočil obránce chopil Lojek  vystřelil na hostujícího Velína, ten si jeho střelu pohlídal. V 37. minutě hostující Bohdalov vyrovnal. Před velkým vápnem se střetli domácí obránci a Hanych získal míč a přihrával na Vytlačila do malého vápna. Tam střílel po zemi vedle Chyby 1:1.

Druhý poločas již branka nepadla

V 62. minutě si mič vyměnil Podloucký Karel s Neubauerem a  nahrávali do ulice na Kohouta, který si v době přihrávky obíhal obránce a Kohout pálil přímo mezi tři tyče. Branka , ale kvůli offisidu neplatila. V 76. minutě po rohu Bohdalova nejvýše vyskočil domácí Chyba a vyrazil míč z malého vápna, na jeho vyraženou střelu  vyskočil Vytlačil, ale naštestí pro domácí z této situace Bohdalov nevsítil branku. V 85. minutě mohli domácí získat tři body a to když se domácí Synek dostal ke střele. Z první vypálil pumelici k levé tyči, jenže tam se výborným zákrokem vyháhl hostující Velín. Konce utkání patřil domácím, ale žádnou šanci neproměnili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes to byl remízový zápas. Hodně nepřesností a těžký terén dělal problém všem hráčům. Chválím velmi dobrý výkon rozhodčího Petra Šuly.

Sokol Bohdalov B
Roman Velín: I když se dnes hrálo skoro na nezpůsobilém terénu, v první půli se hrál docela kvalitní fotbal s šancemi na obou stranách. Oba týmy po jedné využily. Druhý poločas už moc fotbalový nebyl, hráči měli co dělat především sami se sebou, aby se vůbec udrželi na nohou. Míč jsme měli více v držení, ale nedostali jsme se do žádné šance a hrozili jen z rohových kopů. Domácí hráli na brejky, které jsme nestíhali zachytávat a mohli po nich několikrát rozhodnout. Remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - R. Synek [-] , Z. Lojek [-] , J. Kohout [-] (87. M. Podloucký [-] ) , K. Podloucký [-] , M. Neubauer [-] , J. Víška [-] , T. Litochleb [-] , J. Štíbal [-] (59. J. Zachara [-] ) , V. Moravec [-] , K. Koblížek [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , B. Křesťan [-] , D. Skála [-] - L. Hanych [-] , F. Řepa [-] (80. L. Doležal [-] ) , F. Rosecký [-] - J. Vytlačil [-] , P. Fabík [-] (46. O. Prokeš [-] ) - J. Švoma [-] , O. Chalupa [-]

ŽK: 65. R. Synek , 83. J. Víška - 35. B. Křesťan , 84. J. Švoma .
Hráči zápasu: K. Podloucký - J. Vytlačil .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Šula Petr - JIRÁSEK Martin (N), MASAŘ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.